No “Tex-Mex” arhīva

Kankunas salāti 0

Sastāvdaļas (vienai porcijai) – puspaciņa salātu lapu maisījuma, 5 sviesta pupiņas, 5 ķiršu tomāti, 1 kartupelis, ¼ sarkanā sīpola, 3 anšovu gabaliņi, ½ kārbiņas tunča savā sulā, ½ olas.

Reklāma
Reklāma
Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Krievijā masveidā atceļ tradicionālās 9. maija parādes. Kas pēkšņi noticis?
Lasīt citas ziņas

Mērcei – 1 ēd. k. majonēzes, ½ tējk. svaigas kindzas, 2 ēd. k. jogurta, 1 tējk. laima sulas, diedzētie redīsi dekoram.

Pagatavošana.

Dārzeņus nomazgā, nomizo. Kartupeli izvāra, atdzesē. Sviesta pupiņas noblanšē, pēc tam ieliek aukstā ūdenī, lai nezaudē krāsu. Uz servējamā trauka kārto salātu maisījumu, virsū liek vārītā kartupeļa daiviņas, vārītas sviesta pupiņas, ķiršu tomātu pusītes, tunci, anšovus. Visu pārlej ar mērci, ko gatavo šādi: kindzu sakapā, pievieno majonēzi, jogurtu un laima sulu, samaisa. Salātus rotā ar diedzētiem redīsiem un vārītu olu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.