No “Tex-Mex” arhīva

Kankunas salāti 0

Sastāvdaļas (vienai porcijai) – puspaciņa salātu lapu maisījuma, 5 sviesta pupiņas, 5 ķiršu tomāti, 1 kartupelis, ¼ sarkanā sīpola, 3 anšovu gabaliņi, ½ kārbiņas tunča savā sulā, ½ olas.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
10. jūlija pilnmēness būs liktenīgs tieši šīm zodiaka zīmēm
“Nav iespējams veikt zvanus, nedarbojas internets!” Baltijā daudzviet bija pārtrūkuši operatora “Tele2” sakari 54
“Manām meitenēm jāēd plika maize. Vai rīt brokastis atkal nedabūs?” Skaisto svētku sajūtu aizēno organizatoriskas nedienas 1
Lasīt citas ziņas

Mērcei – 1 ēd. k. majonēzes, ½ tējk. svaigas kindzas, 2 ēd. k. jogurta, 1 tējk. laima sulas, diedzētie redīsi dekoram.

Pagatavošana.

Dārzeņus nomazgā, nomizo. Kartupeli izvāra, atdzesē. Sviesta pupiņas noblanšē, pēc tam ieliek aukstā ūdenī, lai nezaudē krāsu. Uz servējamā trauka kārto salātu maisījumu, virsū liek vārītā kartupeļa daiviņas, vārītas sviesta pupiņas, ķiršu tomātu pusītes, tunci, anšovus. Visu pārlej ar mērci, ko gatavo šādi: kindzu sakapā, pievieno majonēzi, jogurtu un laima sulu, samaisa. Salātus rotā ar diedzētiem redīsiem un vārītu olu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.