Foto no pixabay.com

Kāpēc izdabāšana citiem ir slikta 1

Labi cilvēki aizkaitina apkārtējos. Lai cik savādi nebūtu, mums nepatīk tie, kuri cenšas mums izdabāt, izpatikt. Atceries, kā tu juties domājot par “pareizo” draudzeni – viņa ir gudra, skaista, veiksmīga. Viss viņai ir labi – gan mājās, gan darbā, gan draugu lokā. Viņa visu paspēj un vēl dāsni piedāvā tev savu palīdzību. Kā mīlēt to, uz kuras fona tu vienkārši nobāli?

Reklāma
Reklāma
7 produkti, kurus nedrīkst otrreiz sildīt: tie var nodarīt būtisku kaitējumu veselībai
TV24
Ar ko Lukašenko uzjautrinājis Slaidiņu: “Tur veči stūma ezi ārā ar visām adatām!” 12
RAKSTA REDAKTORS
“Mums nav kur iet! Noslēgšot gāzi un ūdeni!” Ogrē daudzīvokļu ēku atzīst par bīstamu un iedzīvotājiem nekavējoties liek pamest mājas 150
Lasīt citas ziņas
Iztapība nepiešķir tev plus punktus ne attiecībās ar draugiem, ne mājās vai darbā. Draugi un ģimene tevi bezdievīgi izmanto, kolēģi uzskata par vientiesi un vājo posmu. Nevienu neieinteresē tavas domas, visi uztver tavus labos žestus kā kaut ko pašsaprotamu. Tu pārsteigts pamani, ka apkārtējie augstāk novērtē tos cilvēkus, kuri neizceļas ar labvēlību un labas gribas žestus izrāda izņēmuma gadījumos. Atšķirībā no tevis, no viņiem baidās, viņus uzklausa un ciena, nevis banāli izmanto kā tevi.
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.