Foto: Freeskyline/Shutterstock

Kāpostu tīteņi ar pupiņām. Bez gaļas 0

Sastāvdaļas
• neliela kāpostgalviņa
• 100 g pupiņu
• 2 sīpoli
• 1–2 burkāni
• tomātu mērce
• melnie pipari
• sāls
• eļļa

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Dažas no zīmēm sagaida burtiski kosmisks sprādziens it visā. Horoskops nedēļai
Okupanti zvēro: ukraiņi atraduši netradicionālu, taču efektīvu veidu, kā cīnīties pret Krievijas droniem
Gliemeži nāvīgi baidās no šī auga – ar to dārzam vajadzētu būt drošam 47
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Pupiņas novāra viegli sālītā ūdenī. Sīpolu sīki sagriež, sajauc ar sarīvētiem burkāniem un apcep augu eļļā. Sajauc ar pupiņām, uzbārsta sāli un piparus. Kāpostu sadala pa lapām un apvāra. Sagatavoto masu ietin kāpostu lapās un saliek traukā ar biezu dibenu, pārlej tomātu mērci, kas atšķaidīta ar ūdeni, un sautē līdz gatavībai.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.