Foto – Shutterstock.com

Kāpostu tīteņi – klasika nenoveco 0

Sastāvdaļas – 800 g svaigu kāpostu, 250 g maltas gaļas, 125 g rīsu, sīpols, sāls, melnie maltie pipari.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Kokteilis
Merkurs Skorpionā brīdina: 4 zodiaka zīmju pārstāvjiem tuvākajā nākotnē gaidāms liels pārbaudījums
RAKSTA REDAKTORS
Latviju pārņēmusi interneta apokalipse – nestrādā lielākie portāli, problēmas skar neskaitāmus cilvēkus 25
Kokteilis
Kā un kur tu satiksi savu īsto vīrieti: to tev pateiks tavs dzimšanas mēnesis
Lasīt citas ziņas

Kāpostu, kuram izgriezts kacens, vāra sālsūdenī. Kad ārējās lapas gandrīz mīkstas, izņem no ūdens un atdala lapas. Uz pannas apcep sasmalcinātus sīpolus, pievieno malto gaļu, vārītus rīsus, pieber sāli un melnos maltos piparus pēc garšas. Kāpostu lapas pamatnē liek pildījumu, pārloka pāri lapas sānu malas un satin. Tīteņus var vēlreiz apcept uz pannas, līdz tie kļūst gaiši brūni.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.