Foto – Shutterstock.com

Kāpostu tīteņi – klasika nenoveco 0

Sastāvdaļas – 800 g svaigu kāpostu, 250 g maltas gaļas, 125 g rīsu, sīpols, sāls, melnie maltie pipari.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Veselam
Neredzamās slepkavas: četri ikdienas ieradumi, kas nemanāmi bojā asinsvadus un palielina trombu attīstības risku
Kokteilis
Ja esi dzimis vienā no šiem trīs datumiem, tev uzlikts īpašs “zīmogs” no pagātnes
Trīs Krievijas iznīcinātāji ielidojuši Igaunijas teritorijā; igauņi pieprasa NATO 4. panta konsultācijas 121
Lasīt citas ziņas

Kāpostu, kuram izgriezts kacens, vāra sālsūdenī. Kad ārējās lapas gandrīz mīkstas, izņem no ūdens un atdala lapas. Uz pannas apcep sasmalcinātus sīpolus, pievieno malto gaļu, vārītus rīsus, pieber sāli un melnos maltos piparus pēc garšas. Kāpostu lapas pamatnē liek pildījumu, pārloka pāri lapas sānu malas un satin. Tīteņus var vēlreiz apcept uz pannas, līdz tie kļūst gaiši brūni.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.