Foto: Anda Krauze

Kāpostu zupa burciņā 0

Sastāvdaļas
• 2 kg kāpostu
• 1 kg tomātu
• 1 kg burkānu
• 1 kg paprikas
• 1 kg sīpolu
• 500 ml tomātu pastas
• 400 ml rapšu eļļas
• 1 glāze cukura
• 3 ēdamkarotes sāls

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Šodien trīs zodiaka zīmēm gaidāma liela veiksme – viena no tām ir Svari!
Pagājušajā naktī pie slimnīcas durvīm pusnaktī atstāj džemperī ievīstītu jaundzimušo: mediķi ko tādu 30 gadu laikā piedzīvo pirmo reizi 10
Krievijas radītais karš Ukrainā liek Latvijas krievvalodīgajiem palikt neitrāliem
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Kāpostus, tomātus, papriku, sīpolus sagriež, burkānus sarīvē. Visas sastāvdaļas liek katlā, izņemot tomātu pastu, un sautē uz lēnas uguns aptuveni stundu. Pievieno tomātu pastu un vēl pasautē 10 minūtes. Karstu pilda burciņās un aizvāko. Var ēst tāpat vai vārīt zupu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.