Foto: Anda Krauze

Kāpostu zupa burciņā 0

Sastāvdaļas
• 2 kg kāpostu
• 1 kg tomātu
• 1 kg burkānu
• 1 kg paprikas
• 1 kg sīpolu
• 500 ml tomātu pastas
• 400 ml rapšu eļļas
• 1 glāze cukura
• 3 ēdamkarotes sāls

Reklāma
Reklāma
“Ir informācija, ka tas notiks šonakt!” Draudi ir reāli – Ukrainai tuvojas atbilde no Putina 1
“Cerams, ka viņš jau ir izolatorā!” Soctīklotāji komentē Rosļikova skandālu Saeimā
“Gaidiet tankus Rīgas ielās, iespējams, jau rudenī.” Hermanis dalās satraucošās bažās par valsts nākotni 8
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Kāpostus, tomātus, papriku, sīpolus sagriež, burkānus sarīvē. Visas sastāvdaļas liek katlā, izņemot tomātu pastu, un sautē uz lēnas uguns aptuveni stundu. Pievieno tomātu pastu un vēl pasautē 10 minūtes. Karstu pilda burciņās un aizvāko. Var ēst tāpat vai vārīt zupu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.