Foto: Anda Krauze

Kāpostu zupa burciņā 0

Sastāvdaļas
• 2 kg kāpostu
• 1 kg tomātu
• 1 kg burkānu
• 1 kg paprikas
• 1 kg sīpolu
• 500 ml tomātu pastas
• 400 ml rapšu eļļas
• 1 glāze cukura
• 3 ēdamkarotes sāls

Reklāma
Reklāma
“Es esmu tev līdzās…” 5 pazīmes, ka tavi mīļie no aizsaules joprojām ir tuvumā un sargā
TV24
Tramps izvirza ultimātu Ukrainai: nekavējoties jāpārtrauc uguns esošajā frontes līnijā
VIDEO. Ar lāpstām un dzelžiem bruņojies “migrantu pūlis” plosās Putina galvaspilsētas Maskavas ielās
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Kāpostus, tomātus, papriku, sīpolus sagriež, burkānus sarīvē. Visas sastāvdaļas liek katlā, izņemot tomātu pastu, un sautē uz lēnas uguns aptuveni stundu. Pievieno tomātu pastu un vēl pasautē 10 minūtes. Karstu pilda burciņās un aizvāko. Var ēst tāpat vai vārīt zupu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.