Foto: Elena Talberg/SHUTTERSTOCK

Cepti āboli ar kondensēto pienu – ātri, vienkārši un ļoti gardi 1

Rudens klasika. Saldais ēdiens, kuru var pagatavot no tā, kas ir mājās. Ātri, vienkārši un ļoti gardi!

Reklāma
Reklāma

Sastāvdaļas

āboli

iebiezinātais piens

cukurs

Pagatavošana

Kokteilis
Kādai automašīnai tev vajadzētu piederēt saskaņā ar zodiaka zīmi – Aunam
FOTO. Zelenska draugi atklāj, kādu personisko cenu karš prasījis no šī cilvēka
Miljons dusmīgu slepkavu. Ko krievu ierindnieks domā par pamiera ideju?
Lasīt citas ziņas

Ābolus nomazgā, izdobj sēklotni, iepilda kondensēto pienu, uzbārsta cukuru un kārto uz plāts, kas izklāta ar cepampapīru. Var papildināt ar rozīnēm, riekstiem, kanēli vai ko citu – sev tīkamu.

Cep cepeškrāsnī 180 °C 10–12 minūtes.

Kondensētā piena vietā ābolus var pildīt ar sasmalcinātiem riekstiem, mandelēm, rozīnēm, cukuru un kanēli.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.