Karamelizēti persiki ar bazilika krēmu
Karamelizēti persiki ar bazilika krēmu
Foto – Valdis Semjonovs

Karamelizēti persiki ar bazilika krēmu 0

Lai pagatavotu krēmu, maskarpones sieru saputo ar jogurtu, medu un vanilīnu.

Reklāma
Reklāma

Baziliku smalki sakapā un iejauc krēmā.

Jā, cilvēki tiešām šo pērk! 20 dīvainas lietas, kuras pārsteidzoši daudzi vēlas savā īpašumā
Brīdinājums tūristiem: valstis, kurās par pašbildi var piemērot līdz pat 116 000 eiro lielu naudas sodu vai pat brīvības atņemšanu
VID gatavs sekot tavam maciņam, cer iekasēt nodokļos 3 miljonus eiro
Lasīt citas ziņas

Persikus sagriež nelielos gabaliņos, liek uz karstas pannas un apbārsta ar brūno cukuru.

Cep, līdz cukurs karamelizējies.

Atdzesē un kārto trauciņos, virs vai zem augļiem liekot krēmu.

Rotā ar bazilika zariņu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.