Foto – Valdis Semjonovs
Karamelizēti persiki ar bazilika krēmu 0
Lai pagatavotu krēmu, maskarpones sieru saputo ar jogurtu, medu un vanilīnu.
Reklāma
Reklāma
Baziliku smalki sakapā un iejauc krēmā.
Eksperti atklāj 5 uztura bagātinātājus, kuri šoruden glābs tavu imunitāti: nē, sarakstā nav D vitamīna
Kā ikdienā samazināt asinsspiedienu bez tabletēm? Kāda no šīm 7 tējām noteikti ir tavā virtuves skapītī
“Salīmēju ar līmes zīmulīti, salipināju kopā un kā tādu vārgu oliņu stiepu uz bankomātu”; sieviete izņem skaidru naudu, bet pretī saņem pārsteigumu
1
Persikus sagriež nelielos gabaliņos, liek uz karstas pannas un apbārsta ar brūno cukuru.
Cep, līdz cukurs karamelizējies.
Atdzesē un kārto trauciņos, virs vai zem augļiem liekot krēmu.
Rotā ar bazilika zariņu.



