Karamelizēti persiki ar bazilika krēmu
Karamelizēti persiki ar bazilika krēmu
Foto – Valdis Semjonovs

Karamelizēti persiki ar bazilika krēmu 0

Lai pagatavotu krēmu, maskarpones sieru saputo ar jogurtu, medu un vanilīnu.

Reklāma
Reklāma

Baziliku smalki sakapā un iejauc krēmā.

Kokteilis
Mākslīgais intelekts nosauc 6 vārdu īpašniekus, kurus visbiežāk ieskauj kupls bērnu pulciņš 10
Ko Ķīna dara ar zinātnieku, kurš patvaļīgi pasaulei atklāja Covid-19 izplatību? 60
Daudzas šo nezina! 15 populārākās sieviešu kļūdas seksā 15
Lasīt citas ziņas

Persikus sagriež nelielos gabaliņos, liek uz karstas pannas un apbārsta ar brūno cukuru.

Cep, līdz cukurs karamelizējies.

Atdzesē un kārto trauciņos, virs vai zem augļiem liekot krēmu.

Rotā ar bazilika zariņu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.