Karamelizēti persiki ar bazilika krēmu
Karamelizēti persiki ar bazilika krēmu
Foto – Valdis Semjonovs

Karamelizēti persiki ar bazilika krēmu 0

Lai pagatavotu krēmu, maskarpones sieru saputo ar jogurtu, medu un vanilīnu.

Reklāma
Reklāma

Baziliku smalki sakapā un iejauc krēmā.

Veselam
Eksperti atklāj 5 uztura bagātinātājus, kuri šoruden glābs tavu imunitāti: nē, sarakstā nav D vitamīna
Veselam
ikdienā samazināt asinsspiedienu bez tabletēm? Kāda no šīm 7 tējām noteikti ir tavā virtuves skapītī
“Salīmēju ar līmes zīmulīti, salipināju kopā un kā tādu vārgu oliņu stiepu uz bankomātu”; sieviete izņem skaidru naudu, bet pretī saņem pārsteigumu 1
Lasīt citas ziņas

Persikus sagriež nelielos gabaliņos, liek uz karstas pannas un apbārsta ar brūno cukuru.

Cep, līdz cukurs karamelizējies.

Atdzesē un kārto trauciņos, virs vai zem augļiem liekot krēmu.

Rotā ar bazilika zariņu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.