
Foto – Valdis Semjonovs
Karamelizēti persiki ar bazilika krēmu 0
Lai pagatavotu krēmu, maskarpones sieru saputo ar jogurtu, medu un vanilīnu.
Reklāma
Reklāma
Baziliku smalki sakapā un iejauc krēmā.
“Viņš teica, ka vairs nejūt kājas, bija bāls” – Viesturs, kurš devās glābt Daugavā esošos makšķerniekus, atceras notikumus liktenīgajā brīdī
1
VIDEO. Latgalē, netālu no Krievijas robežas, fiksēts Latvijā līdz šim savvaļā neredzēts dzīvnieks
“Ir ļoti sāpīgi, ka miera laikos viņa nomira šādās sāpēs, pilnīgā vienaldzībā…” Meitas cīņa par mātes dzīvību izgaismo Latvijas veselības sistēmas skarbo realitāti
2
Persikus sagriež nelielos gabaliņos, liek uz karstas pannas un apbārsta ar brūno cukuru.
Cep, līdz cukurs karamelizējies.
Atdzesē un kārto trauciņos, virs vai zem augļiem liekot krēmu.
Rotā ar bazilika zariņu.