Foto – Anda Krauze

Karameļu krēms ar ogu mērci 0

Sastāvdaļas
• biezpiena sieriņš ar karameļu garšu
• svaigais siers rikota
• kakao
• zemenes, avenes vai citas ogas
• selerijas vai rabarbera kāts

Reklāma
Reklāma
“Ja man “Swedbank” būtu nauda, es to pārskaitītu uz citu banku!” Sabiedrību satricina 17 gadus ilga krāpniecība 55
“Šodien pārstāja pukstēt viņa sirds…” Mūžībā aizgājis Mārtiņš Lauva
Kokteilis
Četri zīlnieki izteica vienu un to pašu biedējošo prognozi par 2025. gada beigām
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Biezpiena sieriņam ar karameļu garšu pievieno svaigo sieru rikota un kakao. Sajauc un ieliek konditorejas maisiņā. No ogām pagatavo zemeņu, aveņu vai citu ogu mērci. Krēmu uzspiež uz ogu mērces. Iesprauž selerijas vai rabarbera kātu, kas ļoti labi garšos kopā ar saldo krēmu. Var arī kraukšķīgo piedevu aizstāt ar cepumu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.