Foto no “Siera kluba” arhīva

Karbonādes, siera un maltās gaļas šnicele 0

Sastāvdaļas
• 100 g cūkgaļas karbonādes
• 100 g kotlešu masas
• 80 g Kazdangas siera
• 1 ola
• Milti
• Eļļa
• Sāls

Beigu sākums? Avoti atklāj, ko Tramps darīs ar Krieviju, ja Putins noraidīs miera plānu
Kokteilis
2026. gada upuri: šīs zodiaka zīmes saņems skarbu mācību no likteņa
Uz Latvijas ceļiem tu būsi pasargāts: 8 visu laiku drošākie automašīnu modeļi
Lasīt citas ziņas

Izklapē karbonādi, pārklāj ar sarīvētu sieru, nosedz ar kotlešu masu, panē miltos un olā, liek uz pannas sakarsētā eļļā un cep no abām pusēm, līdz gatava. Šniceli pasniedz ar dārzeņiem un ceptiem kartupeļiem.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.