Foto no “Siera kluba” arhīva

Karbonādes, siera un maltās gaļas šnicele 0

Sastāvdaļas
• 100 g cūkgaļas karbonādes
• 100 g kotlešu masas
• 80 g Kazdangas siera
• 1 ola
• Milti
• Eļļa
• Sāls

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
“Tas ir pieņemams 20 gados, ne jau 44!” Magone, ienākot kavaliera dzīvoklī, paliek mēma
“Es esmu tev līdzās…” 5 pazīmes, ka tavi mīļie no aizsaules joprojām ir tuvumā un sargā
Tu pati sev pieliec klāt gadus! 8 ieradumi, kas liek sievietēm novecot ātrāk 13
Lasīt citas ziņas

Izklapē karbonādi, pārklāj ar sarīvētu sieru, nosedz ar kotlešu masu, panē miltos un olā, liek uz pannas sakarsētā eļļā un cep no abām pusēm, līdz gatava. Šniceli pasniedz ar dārzeņiem un ceptiem kartupeļiem.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.