Foto no “Siera kluba” arhīva

Karbonādes, siera un maltās gaļas šnicele 0

Sastāvdaļas
• 100 g cūkgaļas karbonādes
• 100 g kotlešu masas
• 80 g Kazdangas siera
• 1 ola
• Milti
• Eļļa
• Sāls

“Savienojums patiesi ir pārrauts!” “The Atlantic” atklāj Eiropas reakciju uz ASV negaidīto lēmumu
“Ja šādos tempos tiks tukšota gāzes krātuve, pat 3 mēnešus neizvilksim,” Kulbergs brīdina, ka ziemas krājumi Latvijai švaki 3
Kokteilis
8 pazīmes, ka tu esi attiecībās ar neīsto cilvēku
Lasīt citas ziņas

Izklapē karbonādi, pārklāj ar sarīvētu sieru, nosedz ar kotlešu masu, panē miltos un olā, liek uz pannas sakarsētā eļļā un cep no abām pusēm, līdz gatava. Šniceli pasniedz ar dārzeņiem un ceptiem kartupeļiem.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.