Foto no “Siera kluba” arhīva

Karbonādes, siera un maltās gaļas šnicele 0

Sastāvdaļas
• 100 g cūkgaļas karbonādes
• 100 g kotlešu masas
• 80 g Kazdangas siera
• 1 ola
• Milti
• Eļļa
• Sāls

Reklāma
Reklāma
10 lietas, kas bez žēlastības jāizmet no mājas līdz Jaunajam gadam. Vismaz viena no tām ir teju katram
Kokteilis
Kamēr Auns jau rīkojas, Vēzis vēl tikai domā… Nosaukti zodiaka zīmju pāri, kuri nekad nespēs sastrādāties
Ārkārtas situācija Krievijas Bruņoto spēku 69. divīzijā: karavīrs, atgriežoties no gūsta, nošāvis savus biedrus
Lasīt citas ziņas

Izklapē karbonādi, pārklāj ar sarīvētu sieru, nosedz ar kotlešu masu, panē miltos un olā, liek uz pannas sakarsētā eļļā un cep no abām pusēm, līdz gatava. Šniceli pasniedz ar dārzeņiem un ceptiem kartupeļiem.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.