
Foto no “Siera kluba” arhīva
Karbonādes, siera un maltās gaļas šnicele 0
Sastāvdaļas
• 100 g cūkgaļas karbonādes
• 100 g kotlešu masas
• 80 g Kazdangas siera
• 1 ola
• Milti
• Eļļa
• Sāls
Reklāma
Reklāma
Ukraiņi atraduši Kremļa vājo vietu: analītiķi prognozē, ka tieši tas liks Putinam mesties uz ceļiem
Šajos sešos datumos dzimst visgudrākie cilvēki: vai esi starp viņiem?
Ja sieviete tevi patiesi mīl, viņa regulāri teiks šīs 4 lietas
1
Izklapē karbonādi, pārklāj ar sarīvētu sieru, nosedz ar kotlešu masu, panē miltos un olā, liek uz pannas sakarsētā eļļā un cep no abām pusēm, līdz gatava. Šniceli pasniedz ar dārzeņiem un ceptiem kartupeļiem.