Foto – Shutterstock

Karijs ar okru – ideāli garšo ar rīsiem 0

Sastāvdaļas
• 400 g okras pākstu
• 2 lieli tomāti
• 250 ml saldā krējuma
• 200 ml ūdens
• 50 ml augu eļļas
• sīpols
• 2 ķiploka daiviņas
• tējkarote sāls
• garšvielas:
• 1,5 tējkarotes svaiga sarīvēta ingvera
• tējkarote malta kumīna vai ķimeņu sēklu
• tējkarote malta koriandra
• pustējkarote maltu melno piparu
• pustējkarote kurkumas
• šķipsna asās paprikas

Kokteilis
Šajos 5 mēnešos dzimušie ir nepiemēroti parastam darbam no pulksten 8.30 – 17.00
Veselam
Kuri konservētie pārtikas produkti ir labi zarnu veselībai: speciālisti nosauc 6 labākos
TV24
“Tad, kad man vajadzēs, es vienā dienā visu “noslaucīšu”!” Kā reaģēt uz Putina izteikumiem par gatavību karot ar Eiropu?
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Okras pākstis nomazgā un nogriež resno galu. Tomātus sagriež mazos gabaliņos, sīpolu nomazgā un sakapā, tāpat arī ķiploka daiviņas. Pannā uzkarsē eļļu, apcep sīpolu, pēc tam pievieno ingveru, okru un tomātu gabaliņus. Ik pa laikam apmaisot, cep 8 minūtes. Pievieno garšvielas, sāli un samaisa. Pārlej ūdeni, saldo krējumu, uzliek vāku un sutina 20 minūtes. Labi garšo kopā ar rīsiem.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.