Foto – Shutterstock

Karijs ar okru – ideāli garšo ar rīsiem 0

Sastāvdaļas
• 400 g okras pākstu
• 2 lieli tomāti
• 250 ml saldā krējuma
• 200 ml ūdens
• 50 ml augu eļļas
• sīpols
• 2 ķiploka daiviņas
• tējkarote sāls
• garšvielas:
• 1,5 tējkarotes svaiga sarīvēta ingvera
• tējkarote malta kumīna vai ķimeņu sēklu
• tējkarote malta koriandra
• pustējkarote maltu melno piparu
• pustējkarote kurkumas
• šķipsna asās paprikas

Reklāma
Reklāma
Kāpēc ar gadiem pieaug svars? Kaloriju skaitīšana nepalīdzēs, lūk, kas tev jādara
RAKSTA REDAKTORS
“Kad sāku rādīt slaidus par Ukrainu, redzēju, ka vairāki skolēni novērsa skatienu…” Pieredzes stāsts par krievvalodīgajiem jauniešiem 7
“To bezjēdzīgo brīvdienu 1. maijā sen bija laiks izbeigt.” Sociālo tīklu lietotāju viedokļi par 1.maiju kā oficiālu brīvdienu 142
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Okras pākstis nomazgā un nogriež resno galu. Tomātus sagriež mazos gabaliņos, sīpolu nomazgā un sakapā, tāpat arī ķiploka daiviņas. Pannā uzkarsē eļļu, apcep sīpolu, pēc tam pievieno ingveru, okru un tomātu gabaliņus. Ik pa laikam apmaisot, cep 8 minūtes. Pievieno garšvielas, sāli un samaisa. Pārlej ūdeni, saldo krējumu, uzliek vāku un sutina 20 minūtes. Labi garšo kopā ar rīsiem.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.