Foto – Anda Krauze

Karsētu dārzeņu salāti ar granātābola sēkliņām. Iesaka Vija Beinerte 0

Vidēji lielu baklažānu, zaļo papriku, sarkano sīpolu un 2 tomātus lieku cepeškrāsnī un 160 ℃ karsēju minūtes septiņas. Pirmos izņemu un nomizoju tomātus, tad sīpolu un papriku, kā pēdējo – baklažānu. Nomizotos dārzeņus smalcinu, pievienoju 3 sakapātas ķiploka daiviņas, melnos piparus un muskatriekstu. Apslaku ar 4 ēdamkarotēm pirmā spieduma olīveļļas, ļauju kādu stundu ievilkties. Servējot pārkaisu ar granātābola sēklām, dekorēju ar zaļumiem.

Reklāma
Reklāma
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.