Foto – Anda Krauze

Karsta un aromātiska īru kafija 0

Sastāvdaļas
• 30 ml īru viskija
• 1 tējkarote nerafinēta brūnā cukura
• 70 ml saldā krējuma
• 100 ml kafijas

Reklāma
Reklāma
“Šoreiz cieta mana mamma, bet rīt varbūt jau kāds cits.” Sieviete brīdina par nepatīkamu incidentu saistībā ar veikalu “Maxima”
Pēc sadursmes bērns vēl bija dzīvs, taču garām braucoša automašīna viņu nāvējoši notrieca – Latgalē notikusi smaga avārija
Rosļikovs iecerējis sūdzēties par attieksmi pret krieviem Latvijā, taču krievvalodīgo reakcija uz šo nodomu viņam liek pamatīgi vilties
Lasīt citas ziņas

Glāzē ieber cukuru un ielej īru viskiju. Aizdedzina viskiju, lai tas uzkarstu un cukurs karamelizētos (lai neapdedzinātu roku, izmanto kamīna sērkociņu). Pagatavo vidēji stipru kafiju. Lai dzērienā nepeldētu biezumi, mājas apstākļos izmanto spiedkannu. Saldo krējumu mazliet uzputo vai sakrata šeikerī. Ja nav šeikera, to var aizvietot ar lielāku un mazāku glāzi, mazāko izmantojot kā vāciņu. Uzkulto putukrējumu lej gar tējkarotītes malu. Rotā ar rīvētu šokolādi.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.