Foto – Anda Krauze

Karsta un aromātiska īru kafija 0

Sastāvdaļas
• 30 ml īru viskija
• 1 tējkarote nerafinēta brūnā cukura
• 70 ml saldā krējuma
• 100 ml kafijas

Reklāma
Reklāma
Jau pirmajās sekundēs? Šīs 11 lietas vīrieši pamana sievietēs ātrāk, nekā tu domā
Ārsts nosūtīja mājās ar ausu infekciju – pēc stundas trīs bērnu mamma saļima un nomira. Šo traģēdiju varēja novērst… 77
“Tas vairs nav smieklīgi!” Agnese Zeltiņa trīs mēnešu laikā piedzīvojusi četras zādzības 1
Lasīt citas ziņas

Glāzē ieber cukuru un ielej īru viskiju. Aizdedzina viskiju, lai tas uzkarstu un cukurs karamelizētos (lai neapdedzinātu roku, izmanto kamīna sērkociņu). Pagatavo vidēji stipru kafiju. Lai dzērienā nepeldētu biezumi, mājas apstākļos izmanto spiedkannu. Saldo krējumu mazliet uzputo vai sakrata šeikerī. Ja nav šeikera, to var aizvietot ar lielāku un mazāku glāzi, mazāko izmantojot kā vāciņu. Uzkulto putukrējumu lej gar tējkarotītes malu. Rotā ar rīvētu šokolādi.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.