Foto: Aija Geida

Karstais plūmju dzēriens 0

Sastāvdaļas
• 1 l plūmju kompota
• 0,6 l karsta ūdens
• 2 saldi āboli
• tējkarote malta kardamona
• ⅓ tējkarotes maltu krustnagliņu
• šķipsna malta koriandra

Reklāma
Reklāma
Šī prece pazudīs no “Rimi” plauktiem! Tirdzniecības tīkls ievieš jaunu biznesa stratēģiju – kas vēl tiks izņemts no sortimenta?
Mājas
7 priekšmeti, ko saskaņā ar fen šui nevajadzētu turēt guļamistabā – tie var ietekmēt emocionālo labsajūtu
Pekina plāno pārņemt Putina impēriju? Eksperts atklāj, kāpēc diktators šoreiz ir patiesi nobijies
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Plūmes izņem no kompota, pārgriež uz pusēm (ja augļi lieli, griež četrās daļās) un izņem kauliņus. Ābolus nomizo, izņem serdi un sagriež kubiņos. Sīrupam no plūmju kompota pievieno verdošu ūdeni, maltu kardamonu, krustnagliņas un koriandru un uzkarsē. Karstumizturīgās glāzēs saliek ābolu un plūmju pusītes vai ceturtdaļas. Pārlej ar karsto sīrupu un uzreiz pasniedz.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.