Svētdien, 11. jūnijā, Tallinas Dziesmu svētku estrādē “Rammstein” fani varēs baudīt grupas unikālos pirotehnikas paraugdemonstrējumus un grandiozo scenogrāfiju pilnā apmērā.
Svētdien, 11. jūnijā, Tallinas Dziesmu svētku estrādē “Rammstein” fani varēs baudīt grupas unikālos pirotehnikas paraugdemonstrējumus un grandiozo scenogrāfiju pilnā apmērā.
Publicitātes foto

Nebijusi kvalitātes latiņa 2

Vai šīs vasaras zvaigžņu birums liecina par to, ka Latvija un Baltija no ne pārāk pievilcīga, margināla reģiona lielo koncertu aģentu pasaules kartē būtu kļuvušas pievilcīgākas? Diemžēl nē. K. Kārkliņš atzīst, ka par šķietamo uzplaukumu zināmā mērā jāpateicas nopietnam darbam ar lielo mākslinieku pārstāvjiem un mazliet arī laimīgai nejaušībai. “Šis ir ilgstoša darba procesa iznākums, mēģinot vienoties ar izpildītājiem, lai divi pasaules klases mākslinieki sakristu vienā vasarā, līdz šim bijis labi ja viens lielāka mēroga brīvdabas koncerts gadā. Noteikti šogad varam justies kā cienīga Eiropas koncertdzīves zeme.”

Reklāma
Reklāma
VIDEO. “Divas mašīnas pašvaldības policijas atbrauca” – Ogrē slēgts bērnu izveidotais dzērienu veikals
Kokteilis
Ja tavas mājas numurā ir kāds no šiem 3 cipariem, tev ir potenciāls sasniegt visu, ko sirds kāro 26
Farmācijas gigants “AstraZeneca” atzīst, ka viens no tās Covid-19 vakcīnas blakusefektiem var būt pat nāvējošs 7
Lasīt citas ziņas

Tiesa, Baltijas valstis joprojām nav daudzu grupu un dziedātāju tūru sarakstos. “Ir novērojama tendence, ka mūsdienās superzvaigznes sniedz arvien mazāk koncertu, un, ja to dara, tad apgūst centrālos tirgus – Lielbritāniju, Vāciju, Franciju. Tās ir valstis, ar kurām īsti nevaram konkurēt. Mūsu vienīgā iespēja ir tad, ja viņi ir gatavi plašākai tūrei un jauniem tirgiem,” spriež K. Kārkliņš. Tomēr tāpēc nevajadzētu arī justies kā cietējiem – minēto iemeslu dēļ arī Skandināvija bieži paliek ārpus lielo zvaigžņu koncertturneju maršrutiem.

Pirms piekrist uzstāties kādā pilsētā lielo mākslinieku pārstāvji raugās, lai būtu nodrošināti vairāki koncertu norises priekšnosacījumi, un viens no tiem – pienācīga norises vieta. Jaunas iespējas Rīgai šobrīd pavērusi Lucavsala. “Tur ieviesīsim līdz šim neredzētu komerciālo rokkoncertu kvalitātes latiņu,” atklāj koncertaģentūras “FBI” pārstāvis.
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.