Foto-say7.info

Karstās maizītes ar šķiņķi, tomātu un olām 0

Šādas maizītes ir burvīgas brīvdienu brokastīs. Tās var ēst gan karstas, gan arī aukstas, paņemot līdzi uz darbu, ceļojumā vai piknikā.

Reklāma
Reklāma
Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
Mēs tāpat vien nepadosimies! Ukraina sāk gatavoties sliktākajam scenārijam
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas 6 maizītēm – 6 šķiņķa šķēlītes (var izmantot arī desu), 12 tostermaizes rikas, 2 vidēji tomāti, 12 paipalu oliņas (vai 6 vistu olas), sāls, pipari.

Pagatavošana.

Tomātus sagriež ripiņās.

Sešām maizes rikām izņem mīkstumu, atstājot tikai garoziņu.

CITI ŠOBRĪD LASA

Cepamajā traukā sarindo sešas tostermaizes rikas ar pilno vidiņu, virsū liek šķiņķa šķēlītes.

Uz šķiņķa liek izgrebtās maizes garoziņas jeb maliņas. Tajās ieliek tomāta ripiņu.

Katrai maizītei pievieno 2 paipalu olas (vai 1 vistas olu).

Pārkaisa ar sāli un pipariem pēc garšas.

Cep 180 grādu karstā cepeškrāsnī apmēram 20 – 25 minūtes, kamēr oliņas ir izcepušās.

Rotā ar zaļumiem.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.