Foto: Bartosz Luczak/SHUTTERSTOCK

Karstie salāti rakstnieces Daces Judinas izpildījumā 0

Sastāvdaļas
• 1 paciņa spageti vai 2–3 paciņas ātro nūdeļu
• 1 paciņa garneļu, krabju nūjiņu vai vakardienas vistas gabals
• 2 tomāti
• 1 liels sīpols
• 2–3 olas
• 3–4 ķiploka daiviņas
• olīvas
• eļļa

Reklāma
Reklāma
“Atvēra priekšējās durvis un izmeta pusaudžus no autobusa!” Cilvēki atzīst, ka vairs nejūtas droši sabiedriskajā transportā 22
Kokteilis
Četri zīlnieki izteica vienu un to pašu biedējošo prognozi par 2025. gada beigām
“Kauns!” Pasažiere neizpratnē, kāpēc sabiedriskajā transportā skan radio krievu valodā; “Rīgas satiksmes” komentārs viņu vēl vairāk sadusmo
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Mazliet paraudot, nomizo un sakapā sīpolus un ķiplokus, kopā ar rupji sagrieztu tomātu pannā apcep eļļā ar sāli un pipariem, pievieno gaļveidīgos un sālsūdenī apvārītus spageti vai ēšanai gatavas izmērcētas ātrās nūdeles un olīvas. Pēdējās pievieno ar garšvielām sakultas olas. Karsē uz mazas uguns, viegli maisot un garšojot. Ja grib sātīgāku, pievieno majonēzi.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.