Karstmaize ar šampinjoniem, spinātiem un sieru šķēlēs 0

Recepti piedāvā ēdienu gatavošanas meistare Linda Vilmansone

Reklāma
Reklāma
Traģēdija Brunavas pagastā: advokāts skaidro Modra Konovalova suņu nošaušanas tiesisko aspektu 1
“Ja man “Swedbank” būtu nauda, es to pārskaitītu uz citu banku!” Sabiedrību satricina 17 gadus ilga krāpniecība 55
Kokteilis
Četri zīlnieki izteica vienu un to pašu biedējošo prognozi par 2025. gada beigām
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas
sauja spinātu
1 iepakojums Trikata Krievijas siers šķēlēs
100g šampinjonu
4 šķēles graudu maizes
2 ķiploku daiviņas
1 timiāna zariņš
1 citrons
sāls un pipari pēc garšas

Pagatavošana
1. Šampinjonus sagriež šķēlītēs un apcep uz pannas nelielā eļļas vai sviesta daudzumā. Pievieno arī smalki sakapātu ķiploku, citronu miziņas un spinātus. Ja vēlas, var pievienot pāris pilītes medus saldumam.
2. Maizes apziež ar sviestu no abām pusēm. Tajās liek salocītas Krievijas siera šķēlītes, pāri kārto sacepto šampinjonu masu, tai pāri liek vēl pāris siera šķēlītes un noslēdz ar otru maizīti. Mazliet saspiež, lai tās labi turas kopā, un liek 200 grādu sakarsētā cepeškrāsnī un cep, līdz siers izkusis un maizītes zeltainas. Tas prasīs aptuveni 7 minūtes.

CITI ŠOBRĪD LASA

Saliekot vairākas maizītes citu virs citas, sanāk sāļā torte.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.