Karstmaize ar šampinjoniem, spinātiem un sieru šķēlēs 0

Recepti piedāvā ēdienu gatavošanas meistare Linda Vilmansone

Kokteilis
Šos ēdienus nevajadzētu likt uz Vecgada svinību galda – Ugunīgais Zirgs būs nikns
“Viņš labi apzinās…” NATO atbild Putinam uz viņa paziņojumu par gatavību tieši tagad karot ar Eiropu
Pēc sarunām ar Krieviju ASV atklāj kārtis: lūk, kas šobrīd ir galvenais strīdu objekts, kas kavē kara izbeigšanu
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas
sauja spinātu
1 iepakojums Trikata Krievijas siers šķēlēs
100g šampinjonu
4 šķēles graudu maizes
2 ķiploku daiviņas
1 timiāna zariņš
1 citrons
sāls un pipari pēc garšas

Pagatavošana
1. Šampinjonus sagriež šķēlītēs un apcep uz pannas nelielā eļļas vai sviesta daudzumā. Pievieno arī smalki sakapātu ķiploku, citronu miziņas un spinātus. Ja vēlas, var pievienot pāris pilītes medus saldumam.
2. Maizes apziež ar sviestu no abām pusēm. Tajās liek salocītas Krievijas siera šķēlītes, pāri kārto sacepto šampinjonu masu, tai pāri liek vēl pāris siera šķēlītes un noslēdz ar otru maizīti. Mazliet saspiež, lai tās labi turas kopā, un liek 200 grādu sakarsētā cepeškrāsnī un cep, līdz siers izkusis un maizītes zeltainas. Tas prasīs aptuveni 7 minūtes.

CITI ŠOBRĪD LASA

Saliekot vairākas maizītes citu virs citas, sanāk sāļā torte.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.