Karstmaize ar šampinjoniem, spinātiem un sieru šķēlēs 0

Recepti piedāvā ēdienu gatavošanas meistare Linda Vilmansone

Reklāma
Reklāma
Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
Mēs tāpat vien nepadosimies! Ukraina sāk gatavoties sliktākajam scenārijam
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas
sauja spinātu
1 iepakojums Trikata Krievijas siers šķēlēs
100g šampinjonu
4 šķēles graudu maizes
2 ķiploku daiviņas
1 timiāna zariņš
1 citrons
sāls un pipari pēc garšas

Pagatavošana
1. Šampinjonus sagriež šķēlītēs un apcep uz pannas nelielā eļļas vai sviesta daudzumā. Pievieno arī smalki sakapātu ķiploku, citronu miziņas un spinātus. Ja vēlas, var pievienot pāris pilītes medus saldumam.
2. Maizes apziež ar sviestu no abām pusēm. Tajās liek salocītas Krievijas siera šķēlītes, pāri kārto sacepto šampinjonu masu, tai pāri liek vēl pāris siera šķēlītes un noslēdz ar otru maizīti. Mazliet saspiež, lai tās labi turas kopā, un liek 200 grādu sakarsētā cepeškrāsnī un cep, līdz siers izkusis un maizītes zeltainas. Tas prasīs aptuveni 7 minūtes.

CITI ŠOBRĪD LASA

Saliekot vairākas maizītes citu virs citas, sanāk sāļā torte.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.