Kārtainā burkānu želeja ar EKO jogurta “Baltais” un ķiršu – rabarberu mērci
 0

Sastāvdaļas: 200 g burkānu sulas, 200 g EKO jogurta “Baltais”, 100 g pūdercukura, 100 g ķiršu bez kauliņiem, 100 g rabarberu, 30 g želatīna.

 

Kā gatavot?

“Sākumā domāju, ka kļūda…” Pircējs pamatīgi samulsis par lasīto uz “Selgas” produkta iepakojuma
Zeme ir nolemta bojāejai: atklāts, kad un kāds būs pasaules gals
Veselam
Antivakseri tagad dziļi nožēlo?! Pētījumā atklāta sensacionāla informācija par Covid-19 vakcīnām 8
Lasīt citas ziņas

Svaigu burkānu sulu samaisa ar pūdercukuru un izkausētu želatīnu, ielej formā, atdzesē 20 minūtes. Jogurtu sajauc ar pūdercukuru un izkausētu želatīnu, uzlej uz burkānu želejas. Pievieno mērci: sablenderē ķiršus ar rabarberiem un pūdercukuru.

 

Idejas kopā lika “Karīna&Co” direktors un šefpavārs Juris Karlsons un AS “Tukuma piens” mārketinga vadītājs Armands Artihovičs.

 

 

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.