Kārtainā burkānu želeja ar EKO jogurta “Baltais” un ķiršu – rabarberu mērci
 0

Sastāvdaļas: 200 g burkānu sulas, 200 g EKO jogurta “Baltais”, 100 g pūdercukura, 100 g ķiršu bez kauliņiem, 100 g rabarberu, 30 g želatīna.

Reklāma
Reklāma

 

Kā gatavot?

Kokteilis
Lauvas ir lepni, Dvīņi – aizmāršīgi: kā kura zodiaka zīme audzina savus bērnus
Šī prece pazudīs no “Rimi” plauktiem! Tirdzniecības tīkls ievieš jaunu biznesa stratēģiju – kas vēl tiks izņemts no sortimenta?
“Lai krievi sēž, skatās un trīc, šie ir ievadvārdi!” Ukraina strauji iegūst “muskuļu masu” ballistikā
Lasīt citas ziņas

Svaigu burkānu sulu samaisa ar pūdercukuru un izkausētu želatīnu, ielej formā, atdzesē 20 minūtes. Jogurtu sajauc ar pūdercukuru un izkausētu želatīnu, uzlej uz burkānu želejas. Pievieno mērci: sablenderē ķiršus ar rabarberiem un pūdercukuru.

 

Idejas kopā lika “Karīna&Co” direktors un šefpavārs Juris Karlsons un AS “Tukuma piens” mārketinga vadītājs Armands Artihovičs.

 

 

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.