Kārtainās brokastmaizītes ar olu, šķiņķi un sieru 0

Katra diena sākas ar brokastīm, tāpēc tām jābūt sātīgām, gardām un arī aci priecējošām.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Šo 5 vārdu īpašnieki liek sievietēm justies kā septītajās debesīs
Kokteilis
FOTO. Horvātijas pārstāvis patīkami pārsteidz pasauli, atklājot savu Eirovīzijas favorītdziesmu
Kokteilis
FOTO. Skolas direktors sašutis par Eirovīzijas “dibenu” vērtībām: “Ja Dons būtu skūpstījis kādu vai laizījis grīdu, tad noteikti ierakstītos standartā” 159
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas – kārtainā mīkla, 50 g cieta siera, 50 g šķiņķa, dažas olīves, 2 olas (cik ēdāju, tik olu), pētersīļi, sāls, pipari.

Pagatavošana.

Mīklu izveltnē vienā virzienā. Izgriež divus 15 cm garus kvadrātus (katram ēdājam savu) un liek uz cepamās pannas, izklātas ar cepamo papīru.

CITI ŠOBRĪD LASA

Ar nazi viegli iegriež apkārt kvadrātam 1 cm no malām, bet nepārgriež mīklu līdz galam.

Iekšpusē mīklu sadursta ar dakšiņu.

Šķiņķi un olīvas sagriež nelielos gabaliņos. Sieru sarīvē uz rupjas rīves.

Uz mīklas kvadrāta liek šķiņķi, sieru un olīvas, nepārkāpjot ar nazi iezīmētās robežas.

Cep 200 grādu karstumā apmēram 12 – 15 minūtes.

Maizītes izvelk no cepeškrāsns, uz katras uzsit pa olai, pārkaisa ar sāli un pipariem.

Liek atpakaļ cepeškrāsnī un cep vēl 5 – 7 minūtes, lai ola saceptos.

Pārkaisa ar smalki sagrieztiem pētersīļiem.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.