Kārtainās brokastmaizītes ar olu, šķiņķi un sieru 0

Katra diena sākas ar brokastīm, tāpēc tām jābūt sātīgām, gardām un arī aci priecējošām.

Reklāma
Reklāma
“Pat bandītiem ir savs goda kodekss…” Apsūdzētais Citskovskis atklāj, kādas tagad ir viņa attiecības ar Kariņu 1
FOTO. “Sēnīte” pamazām atgūst savu spozmi – noņemta gadiem krātā sūnu kārta 22
Kokteilis
Cilvēki satraukušies par Ģirta Ķestera pēkšņajām pārmaiņām: aktieris sniedz atklātu komentāru
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas – kārtainā mīkla, 50 g cieta siera, 50 g šķiņķa, dažas olīves, 2 olas (cik ēdāju, tik olu), pētersīļi, sāls, pipari.

Pagatavošana.

Mīklu izveltnē vienā virzienā. Izgriež divus 15 cm garus kvadrātus (katram ēdājam savu) un liek uz cepamās pannas, izklātas ar cepamo papīru.

CITI ŠOBRĪD LASA

Ar nazi viegli iegriež apkārt kvadrātam 1 cm no malām, bet nepārgriež mīklu līdz galam.

Iekšpusē mīklu sadursta ar dakšiņu.

Šķiņķi un olīvas sagriež nelielos gabaliņos. Sieru sarīvē uz rupjas rīves.

Uz mīklas kvadrāta liek šķiņķi, sieru un olīvas, nepārkāpjot ar nazi iezīmētās robežas.

Cep 200 grādu karstumā apmēram 12 – 15 minūtes.

Maizītes izvelk no cepeškrāsns, uz katras uzsit pa olai, pārkaisa ar sāli un pipariem.

Liek atpakaļ cepeškrāsnī un cep vēl 5 – 7 minūtes, lai ola saceptos.

Pārkaisa ar smalki sagrieztiem pētersīļiem.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.