Foto: Aija Geida

Kārtainās mīklas pīrāgi ar olu 0

Sastāvdaļas

• 500 g saldētas kārtainās mīklas bez rauga

Reklāma
Reklāma
“Satraucošas ziņas, drīz tas sāks ietekmēt arī Latviju…” Sārts publicē potenciālo “darbības plānu”
“Vīruss izplatās kā ugunsgrēks!” Britos pieaug bailes par savu veselību
“Man drebēja ceļi, mute bija sausa!” Ceļotājus, dodoties uz Klaipēdu, Baltijas jūrā vajā Krievijas zemūdene
Lasīt citas ziņas

• Trešdaļa no pamatreceptē dotā kāpostu pildījuma

• 2 cieti vārītas olas

Pagatavošana.

Kāpostu pildījumam pieber sakapātas cieti novārītas olas un samaisa. Kārtaino mīklu mazliet atlaidina, lai ir nedaudz mīksta, bet nav pilnībā atkususi. Pīrāgiem vispiemērotākās ir kārtainās mīklas plāksnītes. Tās pārgriež uz pusēm, kvadrāta vidū liek pildījumu, malu pārloka uz pusēm un trīs vaļējās malas aizspiež ar dakšiņu, lai cepoties neveras vaļā. Apziež ar olu un cep +180 °C aptuveni 20–25 minūtes, līdz virspuse zeltaini brūna.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.