Foto-coocook.me

Kārtainie tunča salāti 0

Sastāvdaļas
1 bundža konservēta tunča
150 g cieta siera
svaigs gurķis
4 olas
burkāns
majonēze
12 olīvas

Reklāma
Reklāma
Veselam
Ārsti brīdina: šie 3 alkohola veidi ir īpaši kaitīgi veselībai 1
Krimināls
FOTO. Traģiska avārija uz Via Baltica: sadūrās divi kravas auto, vieglā automašīna un mikroautobuss; sievietes dzīvību neizdevās izglābt
RAKSTA REDAKTORS
“Mans stāvoklis ir būtiski pasliktinājies…” Paciente sašutusi par digitālo klīniku – kas par to sakāms Veselības ministrijai?
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Vispirms sagatavo visus produktus, kas nepieciešami kārtu veidošanai. Olas cieti novāra, burkānu izvāra mīkstu. Sieru sarīvē uz rupjas rīves.

Olu baltumus sarīvē tieši traukā vai porciju trauciņos. Pa virsu uzsmērē nedaudz majonēzes.

CITI ŠOBRĪD LASA

Tuncim nolej lieko šķidrumu, ar dakšiņu saspaida vienmērīgos gabaliņos un izliek virsū uz olu kārtas.

Sarīvē gurķus, viegli pasāla un ļauj pastāvēt 5-10 minūtes, pēc tam nolej lieko šķidrumu un gurķus liek virsū tunča kārtai. Virsū uzliek plānu majonēzes kārtiņu.

Burkānu smalki sagriež vai sarīvē, liek virsū gurķiem, tad pārkaisa ar rīvētu sieru. Pārsmērē ar majonēzi.

Pēdējā kārtā ir smalki sarīvēti olu dzeltenumi. Dekorē ar olīvām.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.