Kartupelis no žāvētiem augļiem – diētisks našķis 0

Sastāvdaļas – žāvēti āboli, žāvētas aprikozes, jebkuri rieksti pēc izvēles, magones, sezama sēkliņas un kokosriekstu skaidiņas dekorēšanai.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

“Vecāki un pedagogi ir pastrādājuši noziegumu pret bērniem!” Skolotājs pastāsta par reālo situāciju skolās
Gadsimtiem rūpīgi glabāts noslēpums: ko par tevi atklāj tava dzimšanas mēneša akmens
FOTO, VIDEO. Baseins Hruščovkā? Latvieši atrod, iespējams, neticamāko dzīvokļa sludinājumu Latgalē
Lasīt citas ziņas

Žāvētos ābolus un aprikozes iemērc karstā ūdenī, kamēr tās uzbriest un paliek mīkstas. Kārtīgi nomazgā, nosusina un samaļ gaļas maļamajā mašīnā.

Riekstus noloba, nomazgā un arī samaļ gaļas maļamajā mašīnā.

CITI ŠOBRĪD LASA

Samaltos ābolus ar aprikozēm samaisa, pievieno samaltos riekstus, kamēr masa paliek bieza. Visu kārtīgi samaisa.

No iegūtās masas veido bumbiņas. Tā kā masa ir lipīga, pirms katras bumbiņas veidošanas rokas jāsaslapina ar ūdeni.

Bumbiņas apviļā pēc izvēles – kakao, magonēs, sezama sēkliņās, kokosriekstu skaidiņās.

Virsū uzliek vienu mandeli. Liek ledusskapī atdzesēt.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.