Foto – Bonappetit.lv

Kartupeļu biezputra 0

Pagatavošana

Dārzeņus notīrīt un sagriezt palielos gabalos. Katliņā uzkarsēt eļļu un apcept dārzeņus uz lielas uguns. Samazināt uguni, pieliet ūdeni tā, lai nosedz dārzeņus un vārīt apmēram 15 minūtes – līdz gatavībai.

Reklāma
Reklāma
Pasauli pāršalc Putina iespējamās ārlaulības meitas paziņojums par tēvu un karu 4
Zintniece atklāj: 5 biežākās pazīmes, ka miris tuvinieks cenšas sazināties ar jums
Mājas
Uzticamas un lētas: eksperti nosaukuši trīs automašīnas, kuras kalpos gadiem ilgi, pat tad, ja tās ir jau lietotas
Lasīt citas ziņas

Noliet pusi ūdens, mazliet atdzesēt un sablendēt. Pievienot saldo krējumu un vēlreiz uzkarsēt. Pannā bez eļļas karsēt ķimenes, 1-2 min.

Pasniegt pārkaisot ar ķimenēm.

Recepti piedāvā

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.