
Foto – Bonappetit.lv
Kartupeļu biezputra 0
Pagatavošana
Dārzeņus notīrīt un sagriezt palielos gabalos. Katliņā uzkarsēt eļļu un apcept dārzeņus uz lielas uguns. Samazināt uguni, pieliet ūdeni tā, lai nosedz dārzeņus un vārīt apmēram 15 minūtes – līdz gatavībai.
Reklāma
Reklāma
Gadsimtiem rūpīgi glabāts noslēpums: ko par tevi atklāj tava dzimšanas mēneša akmens
Melnā svītra ir aiz muguras: šīs zodiaka zīmes septembra beigās beidzot spēs atvadīties no problēmām
“Katastrofa, kuras priekšā nobālēs 1941. gads,” ārsts-spīdzinātājs bailēs brīdina Krievijas armiju
3
Noliet pusi ūdens, mazliet atdzesēt un sablendēt. Pievienot saldo krējumu un vēlreiz uzkarsēt. Pannā bez eļļas karsēt ķimenes, 1-2 min.
Pasniegt pārkaisot ar ķimenēm.
Recepti piedāvā
