Kartupeļu bumbiņas ar sieru 0

Sastāvdaļas – 600 g kartupeļu, jūras sāls, 2 tējkarotes garšvielas tako, 100 g mocarellas siera, 3/4 glāzes rīvmaizes, 2 olas, augu eļļa cepšanai.

Pagatavošana.

“Sākumā domāju, ka kļūda…” Pircējs pamatīgi samulsis par lasīto uz “Selgas” produkta iepakojuma
Zeme ir nolemta bojāejai: atklāts, kad un kāds būs pasaules gals
Viedoklis
Armands Puče: Trampa utošanās var dot pasaulei vēsturisku labumu
Lasīt citas ziņas

Kartupeļus novāra, samīca biezenī, pievieno garšvielas un ļauj atdzist.

No biezeņa veido bumbiņas, pa vidu bumbiņai liek nelielu gabaliņu siera un aizlipina bumbiņu ciet.

CITI ŠOBRĪD LASA

Sakuļ olas. Kartupeļu bumbiņas iemērc olā, tad apviļā rīvmaizē.

Cep pannā augu eļļā zeltainas no visām pusēm. Pēc tam bumbiņas uzliek uz papīra dvieļa, lai liekās taukvielas iesūktos papīrā.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.