Foto – Anda Krauze

Kartupeļu klimpas ar šmorētu trusi 0

Sastāvdaļas
• truša kāja
• 2 kartupeļi
• 1 olas dzeltenums
• 2 ēdamkarotes skābā krējuma
• 50 g saldā krējuma
• burkāni
• sīpoli
• sāls

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Iespējams, tev ir lemts kļūt bagātam, ja vien… Četri zodiaka zīmju pāri, kuriem zvaigznes sola ne tikai mīlestību, bet arī finansiālu stabilitāti
Kokteilis
atbrīvoties no ļaunās acs un atjaunot spēku: rituāli katrai zodiaka zīmei
Vai tiešām svaru var zaudēt 14 dienās? Uztura speciāliste par populāro olu diētu
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Kartupeļus samaļ sulu spiedē vai sarīvē, pievieno olas dzeltenumu (ja masas ir daudz, liek arī olas baltumu), ēdamkaroti skābā krējuma, sāli, samaisa un taisa klimpas. Liek vārošā sālsūdenī un vāra, kamēr uzpeld.

Truša kāju sacērt četrās vai sešās daļās, apcep uz pannas taukvielās kopā ar burkāniem un sīpoliem, tad liek katlā, pielej ūdeni un sautē aptuveni divas stundas. Kad gaļa mīksta, pievieno 50 g saldā krējuma, ēdamkaroti skābā krējuma un gatavo mērci.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.