Kartupeļu pica 0

Sastāvdaļas – 7 kartupeļi, 300 g jebkādas desas, 250 g siera, 3 olas, 100 ml piena, 2 sīpoli, 2 tomāti, 1 paprika, sāls un pipari pēc garšas.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Veselam
Neredzamās slepkavas: četri ikdienas ieradumi, kas nemanāmi bojā asinsvadus un palielina trombu attīstības risku
Kokteilis
Ja esi dzimis vienā no šiem trīs datumiem, tev uzlikts īpašs “zīmogs” no pagātnes
TV24
“Neviens nevarēja saprast, kas tas par ieroci!” Slaidiņš atklāj interesantu incidentu “Zapad 2025” laikā
Lasīt citas ziņas

Kartupeļus nomizo, sagriež plānās šķēlītēs. Uz viegli ietaukotas cepešpannas liek kartupeļu slāni, pārkaisa ar sāli un pipariem un cep sakarsētā cepeškrāsnī 15 – 20 minūtes.

Tikmēr sagriež visus dārzeņus, desu, sakuļ olas ar pienu, pievieno sāli un piparus.

CITI ŠOBRĪD LASA

Pēc 15 – 20 minūtēm izvelk cepešpannu no krāsns, kartupeļus pārkaisa ar sasmalcinātiem sīpoliem, virsū liek tomātus, papriku un desu.

Visu pārlej ar sakultām olām un liek atpakaļ cepeškrāsnī uz 25 – 30 minūtēm.

Sieru sarīvē uz rīves un pēc tam pārkaisa gandrīz gatavajai picai. Visu vēl iešauj krāsnī uz 5 – 7 minūtēm.Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.