Foto-Shutterstock

Kartupeļu pīrādziņi ar gaļu 3

Sastāvdaļas – 4 novārīti kartupeļi, 200 g miltu, 150 g kartupeļu cietes, 1 ola, 300 g vistas filejas, 2 sīpoli, sāls un garšvielas pēc patikas.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Smalki sagriež sīpolu un vistas fileju.

Kokteilis
Mākslīgais intelekts nosauc 5 sieviešu un 5 vīriešu vārdus, kas nes laimi to īpašniekiem 30
Mistika: pie Ukrainas robežas atvēries milzīgs krāteris, ko dēvē par “portālu uz pazemes pasauli” 63
Kāda būs Ukraina 5-10 gadus pēc kara? Zelenskis aicina nefantazēt, bet divas lietas viņš apsola
Lasīt citas ziņas

Augu eļļā apcep sīpolus līdz caurspīdīgumam, pievieno sasmalcināto fileju, garšvielas – sāli, kariju, piparu maisījumu utt. Cep, līdz gaļa ir gatava. Ļauj atdzist. Tikmēr gatavo mīklu, kur pildīs gaļu.

Novārītos kartupeļus blenderī sasmalcina līdz viendabīgai masai. Pievieno miltus, turpina blenderēt. Pievieno olu un atkal visu blenderē.

CITI ŠOBRĪD LASA

Nokaisa galda virsmu ar kartupeļu cieti, virsū liek mīklu, kurai jābūt mīkstai, elastīgai un nav jālīp pie rokām.

Izrullē plānu mīklu, ar glāzes palīdzību veido pīrādziņus, vidū liek sacepto gaļas pildījumu un aizlipina pīrādziņus ciet.

Pannā vai katliņā apcep pīrādziņus lielā eļļas daudzumā zeltaini brūnus no abām pusēm.

Pasniedz karstus ar krējumu vai kādu mērcīti.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.