
Publicitātes foto
Kartupeļu un gaļas sacepums 1
Sastāvdaļas
250 g kartupeļu
75 g dūmotas cūkgaļas
15 g sīpolu
75 g krējuma mērces
Reklāma
Reklāma
“Sabraukuši te visādi rīdzinieki, sapirkušies villas un dzīvo” – Lindas Mūrnieces lauku dzīves ainiņas
48
Ikviens iemīlas šajās zodiaka zīmēs: zvaigznes tās dēvē par absolūti burvīgākajām
Gandrīz 400 līķu sadalīšanās stadijā – krematorijā atklāj baisu skatu
Pagatavošana.
Ar mizu vārītus kartupeļus notīra, sagriež šķēlītēs, liek ietaukotā veidnē kārtām ar apceptu dūmotu gaļu, sīpoliem, pārlej ar krējuma mērci, pārkaisa ar rīvmaizi, cep cepeškrāsnī.
Pasniedz ar skābētiem gurķiem vai kāpostiem.