
Foto: Agnese Strazdiņa
Kartupeļu un ķirbja biezenis 0
Sastāvdaļas
• 1 kg ķirbja
• 1 kg kartupeļu
• 200 g sviesta
• piens
• sāls
Reklāma
Reklāma
Neredzamās slepkavas: četri ikdienas ieradumi, kas nemanāmi bojā asinsvadus un palielina trombu attīstības risku
Ja esi dzimis vienā no šiem trīs datumiem, tev uzlikts īpašs “zīmogs” no pagātnes
Trīs Krievijas iznīcinātāji ielidojuši Igaunijas teritorijā; igauņi pieprasa NATO 4. panta konsultācijas
121
Pagatavošana.
Notīra dzeltenu, gaļīgu ķirbi, sagriež, kārto uz cepešpannas, ķirbja šķēlēm uzliek sviesta piciņas. Cep cepeškrāsnī +180 °C, kamēr tie mīksti, pēc tam sablendē.
Izvāra kartupeļus, tos sastampā (nevis blendē!). Abus biezeņus samīca kopā un pēc vajadzības pievieno vārītu pienu. Saputo ar mikseri. Pievieno sāli pēc garšas.