Foto: Agnese Strazdiņa

Kartupeļu un ķirbja biezenis 0

Sastāvdaļas
• 1 kg ķirbja
• 1 kg kartupeļu
• 200 g sviesta
• piens
• sāls

Reklāma
Reklāma
Veselam
Neredzamās slepkavas: četri ikdienas ieradumi, kas nemanāmi bojā asinsvadus un palielina trombu attīstības risku
Kokteilis
Ja esi dzimis vienā no šiem trīs datumiem, tev uzlikts īpašs “zīmogs” no pagātnes
Trīs Krievijas iznīcinātāji ielidojuši Igaunijas teritorijā; igauņi pieprasa NATO 4. panta konsultācijas 121
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Notīra dzeltenu, gaļīgu ķirbi, sagriež, kārto uz cepešpannas, ķirbja šķēlēm uzliek sviesta piciņas. Cep cepeškrāsnī +180 °C, kamēr tie mīksti, pēc tam sablendē.

Izvāra kartupeļus, tos sastampā (nevis blendē!). Abus biezeņus samīca kopā un pēc vajadzības pievieno vārītu pienu. Saputo ar mikseri. Pievieno sāli pēc garšas.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.