Intelekts 1

Mūsu kultūrā dzīvo mīts, ka skaistas sievietes, kuras sevi kopj, ir muļķītes. Stereotips darbojas divos virzienos: ir aizdomas, ka gudras sievietes nav skaistas, viņām eksistē tikai darbs un izglītība, bet sevi kopt neatliek laika.

Reklāma
Reklāma
7 pārtikas produkti un dzērieni, kas veicina grumbu veidošanos un paātrina novecošanos 25
4 ikdienišķas un efektīvas lietas: tās palīdz tikt vaļā no liekā svara, ja tev nepatīk sportot 3
Seni un spēcīgi ticējumi: šīs lietas nekad nedrīkst ne aizņemties, ne aizdot
Lasīt citas ziņas

Dīvains stereotips. Sieviete, kura necenšas mācīties un attīstīt intelektu, ir kā rakstnieks, kurš nekad nelasa grāmatas. Tas ir, kā kliegt tukšumā: “Man nevajag saprast pasauli, lai tā mani saprot!”.

Pati tiekšanās uz zināšanām jau padara mūs pievilcīgas. Ir seksīgi būt gudrai.

CITI ŠOBRĪD LASA

Pozitīvs noskaņojums
Nevienam nepatīk būt grūtsirdīgam, tāpēc mūžīgi drūmie cilvēki nav pievilcīgi. Protams, tas nenozīmē, ka sievietei visu laiku ir jābūt labā noskaņojumā: dzīvē mēdz būt arī smagi periodi, kad skumjas mūsu sejās ir dabiska parādība. Bet grūtības beidzas, un atkal atrast sevi spēku dzīvot, brīnīties, pētīt un priecāties – tas ir skaisti.

Tāds dvēseles noskaņojums uzreiz ir sajūtams. Citiem cilvēkiem arī gribas prieku, un viņi tiecas pie jautras, ziņkārīgas sievietes.

Neatlaidība
Sievietes, kuras atsakās nolaist rokas, neskatoties ne uz ko, ir skaistas. Neatlaidība attiecībā uz jebko (karjeru, jaunradi, attiecībām, sportu) iedvesmo. Pasaule mīl cīnītājus.

Lūdzu, saprotiet pareizi: runa nav par to, ka visiem tūlīt pat jāuzsāk nežēlīga cīņa ar apstākļiem. Bet izvēlēties mērķi un tiekties uz to, cīnīties, lai to sasniegtu – tā ir mežonīgi pievilcīga īpašība.

Pārliecinātība par sevi
Par sevi pārliecināta sieviete zina savus dotumus, kaut arī neizstāda tos apskatei un neuzprasās uz uzslavu. Viņa klusējot lepojas par to, kā izskatās, ko domā, kā runā, ar ko aizraujas. Viņa sevi pieņem un ir pilnībā apmierināta ar sevi. Tas ir skaisti.

Vēlme dzīvot
Laikam jau, ka vēlme dzīvot ir visu iepriekš uzskaitītop īpašību summa. Kad sieviete ir aizrāvusies, līdzcietīga, gudra, jautra, neatlaidīga un pati sevi uzskata par cienīgu un skaistu cilvēku, viņa ir lieliska. Viņa kļūst par to dzirkstelīti, kas iededz visu apkārtējo sirdis un dāvina vēlmi dzīvot arī viņiem.

Avots: AdMe.ru

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.