Foto – Shutterstock

Zaļas krāsas acis 3

Zaļā krāsa ir zilās un dzeltenās krāsas sajaukums. Tev piemīt līdzsvarots donora un vampīra enerģijas sajaukums. Tu reti krīti galējībās un vienmēr tiecies pēc līdzsvara jebkurās situācijās. Ja tev ir smaragda vai topāza krāsas acis, tad tev ir svarīgi sasniegt harmoniju ar apkārtējiem cilvēkiem. Tu precīzi saproti, kādām īpašībām ir jāpiemīt tev, taviem draugiem un mīļotajiem. Ja cilvēks atbilst tavām prasībām, tad tu upurēsi visu viņa labā. Taču – ja kāds tavām prasībām neatbilst, tad izpelnīsies nelabvēlību.

Reklāma
Reklāma
Izrādās, gurķus ar tomātiem nedrīkst ēst kopā! 8 produktu kombinācijas, no kurām labāk izvairīties 3
Putina sabiedrotais brīdina par globālu karu un “traģēdiju visai cilvēcei”
TV24
Viena no šī kara interesantākajām lietām: kā iespējams noslēpt 40-50 tūkstošus cilvēku pie frontes līnijas?
Lasīt citas ziņas

Zaļacainiem cilvēkiem ir ļoti spēcīga intuīcija un jebkāda veida enerģija. Visās senajās tradīcijas raganām, magiem, burvjiem bija zaļas acis. Astroloģiski šādas acu krāsas cilvēki ir paši maigākie pasaulē. Tava acu krāsa ir Veneras un Neptūna enerģijas sajaukums. Tu mīli patiesi, tevi raksturo beznosacījuma uzticība. Draugi tevi ciena par uzticamību un centieniem vienmēr nākt palīgā. Ienaidnieki bīstas no tavas principialitātes un stingrības.

Tu proti uzklausīt sarunbiedru un uzturēt sarunu. Vispār tu vienmēr gūsti panākumus un tev seko veiksme. Tev ir ideāla saderība ar tādiem pašiem zaļacainiem cilvēkiem laulībā un partnerattiecībās. Un ar visiem, kuru zilajās acīs ir jūras nokrāsa un zaļi plankumiņi. Nav ieteicams stāties laulībā ar brūnacainiem cilvēkiem. Viņi atņems daudz enerģijas, vairāk nekā atdod tu pats.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.