Foto – 123rf.com

Kazas siera zupa ar grauzdiņiem. Saimniecības “Daniņi” recepte 0

300 g siera, 100 g miltu, karote sviesta miltu apbrūnināšanai, 2 l gaļas buljona, sāls, baltie pipari, 2 glāzes saldā krējuma, 2 olu dzeltenumi, saišķītis pētersīļu un lociņu, 4 šķēles tostermaizes, karote sviesta tostermaizes kubiņu apcepšanai.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Keitas Midltones izskats raisa bažas par viņas veselību: anonīmi avoti atklāj, cik viņa sver
“Viņš tā kā marsietis staigāja…” Aculiecinieks pārliecināts par Smiltenes novadā notikušās autobusa avārijas cēloni
Zintniece atklāj: 5 biežākās pazīmes, ka miris tuvinieks cenšas sazināties ar jums
Lasīt citas ziņas

Sieru sarīvē. Miltus apbrūnina sviestā, uzlej karstu gaļas buljonu, maisot uzvāra un uz nelielas uguns vāra 8 minūtes, tad ieber sieru un, nemitīgi maisot, ļauj tam izkust, pieber sāli un piparus.

Saldo krējumu sakuļ ar olas dzeltenumu un iejauc no uguns noņemtā zupas katlā, nevāra.

CITI ŠOBRĪD LASA

Nomazgā zaļumus, nosusina un sasmalcina. Baltmaizi sagriež kubiņos, tos sviestā apcep zeltaini brūnus. Zaļumus sadala zupas šķīvjos, ielej zupu un virsū uzber baltmaizes kubiņus.

Vairāk recepšu un padomu – tematiskajā avīzē “Mājas Gardumi”!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.