Foto – 123rf.com

Kazas siera zupa ar grauzdiņiem. Saimniecības “Daniņi” recepte 0

300 g siera, 100 g miltu, karote sviesta miltu apbrūnināšanai, 2 l gaļas buljona, sāls, baltie pipari, 2 glāzes saldā krējuma, 2 olu dzeltenumi, saišķītis pētersīļu un lociņu, 4 šķēles tostermaizes, karote sviesta tostermaizes kubiņu apcepšanai.

Reklāma
Reklāma
Mājas
7 pārtikas produkti, kas nekad nebojājas. Var izveidot krājumus visam mūžam!
12 lietas, kas tev piederēja 90. gados, bet tagad ir bagātības vērtas
Kokteilis
Vanga izteikusi draudīgas prognozes 2026. gadam: viens no notikuma datumiem jau ir zināms
Lasīt citas ziņas

Sieru sarīvē. Miltus apbrūnina sviestā, uzlej karstu gaļas buljonu, maisot uzvāra un uz nelielas uguns vāra 8 minūtes, tad ieber sieru un, nemitīgi maisot, ļauj tam izkust, pieber sāli un piparus.

Saldo krējumu sakuļ ar olas dzeltenumu un iejauc no uguns noņemtā zupas katlā, nevāra.

CITI ŠOBRĪD LASA

Nomazgā zaļumus, nosusina un sasmalcina. Baltmaizi sagriež kubiņos, tos sviestā apcep zeltaini brūnus. Zaļumus sadala zupas šķīvjos, ielej zupu un virsū uzber baltmaizes kubiņus.

Vairāk recepšu un padomu – tematiskajā avīzē “Mājas Gardumi”!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.