Foto-Valdis Semjonovs

Kazas sirds, nieru un aknu salāti 0

Sastāvdaļas: 300 g kūpināta kazas siera, 3 sirdis, 5 nieres, 2 aknas, 1 paprika, pētersīļi, ingvers, melnie maltie pipari, sāls.

 

Kā gatavot?

“Sākumā domāju, ka kļūda…” Pircējs pamatīgi samulsis par lasīto uz “Selgas” produkta iepakojuma
Zeme ir nolemta bojāejai: atklāts, kad un kāds būs pasaules gals
Viedoklis
Armands Puče: Trampa utošanās var dot pasaulei vēsturisku labumu
Lasīt citas ziņas

Lai šos salātus pagatavotu, vajadzīga kūpinātava, jo sirdis un nieres vispirms nedaudz jāapdūmo, lai iegūtu šo aromātu. Pēc tam sirdīm un nierēm uzbārsta sāli un maltos melnos piparus un mazliet apcep. Arī aknas apcep, tad uzlej nedaudz ūdens, pannai uzliek vāku un piecas minūtes pasutina. Sirdis, nieres un aknas sagriež kubiņos. Kamēr tās siltas, pievieno gabaliņos sagrieztu kūpinātu kazas sieru, lai tas mazliet pakustu. Papriku grilē, sagriež, pieliek salātiem. Beigās pievieno sasmalcinātus pētersīļus un sarīvētu ingveru.

 

Gatavoja krodziņa “Lāsīte” šefpavārs Ivo Lamberts.

 

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.