Foto-Valdis Semjonovs

Kazas sirds, nieru un aknu salāti 0

Sastāvdaļas: 300 g kūpināta kazas siera, 3 sirdis, 5 nieres, 2 aknas, 1 paprika, pētersīļi, ingvers, melnie maltie pipari, sāls.

Reklāma
Reklāma

 

Kā gatavot?

TESTS. Izpildi testu un pārliecinies, vai zini latviešu valodas gramatiku tikpat labi, cik devītklasnieks
TV24
“Kandidāts, kurš grib braukt uz Briseli, kaut ko “klārē” krieviski!” Timrots, Kampars un Upleja-Jegermane komentē debates krievu valodā
Kokteilis
Šo 5 vārdu īpašnieki liek sievietēm justies kā septītajās debesīs 10
Lasīt citas ziņas

Lai šos salātus pagatavotu, vajadzīga kūpinātava, jo sirdis un nieres vispirms nedaudz jāapdūmo, lai iegūtu šo aromātu. Pēc tam sirdīm un nierēm uzbārsta sāli un maltos melnos piparus un mazliet apcep. Arī aknas apcep, tad uzlej nedaudz ūdens, pannai uzliek vāku un piecas minūtes pasutina. Sirdis, nieres un aknas sagriež kubiņos. Kamēr tās siltas, pievieno gabaliņos sagrieztu kūpinātu kazas sieru, lai tas mazliet pakustu. Papriku grilē, sagriež, pieliek salātiem. Beigās pievieno sasmalcinātus pētersīļus un sarīvētu ingveru.

 

Gatavoja krodziņa “Lāsīte” šefpavārs Ivo Lamberts.

 

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.