![](https://lastatic.ams3.cdn.digitaloceanspaces.com/2019/06/kazenes.jpg)
Kazeņu ievārījums 0
Sastāvdaļas
• 1 kg kazeņu
• 0,5 kg Dansukker ievārījuma cukura
• 1 ēdamkarote ūdens
• papildu garšas iespējas – 100 g Dansukker Dark Muscovado cukura
Reklāma
Reklāma
“Tu padarīji mana desmitgadīgā dēla dienu neaizmirstamu!” Ādažos kāds svešinieks no sirds iepriecinājis zēnu, kurš nupat nopircis makšķeri
“Es nerunāju latviski!” Tūrists no Šveices, kurš apguvis latviešu valodu, sašutis, ka vairākās kafejnīcās nevar veikt pasūtījumu valsts valodā
158
13 noslēpumi, kas franču sievietēm ikdienā ļauj izskatīties tik satriecoši
11
Pagatavošana.
Ogas pārlasa un noskalo. Kopā ar cukuru un ūdeni uzvāra. Pēc vēlēšanās bagātīgākai garšai var pievienot muskovado cukuru. Vāra 5–7 minūtes. Nosmeļ putas. Gatavu ievārījumu lej tīrās, izkarsētās burkās, cieši aizvāko. Uzglabā vēsumā.