Publicitātes foto

Kebabi un gaļas bumbiņas. Garda pārmaiņa, kad kotletes apnikušas! 0

Porcijas: 8
Gatavošanas ilgums: 20 min
Sastāvdaļas
1 kg augstas kvalitātes maltas liellopa gaļas
1 smalki sakapāts vai samalts sīpols
1 tējk. karija pulvera
sāls, piecu piparu maisījums

Reklāma
Reklāma
VIDEO. Nekādas līdzjūtības! “Ryanair” pasažiere nokrīt ceļos un raud, jo viņai liegta iekāpšana lidmašīnā 12
Šīs ceļojumu galamērķu valstis patiesībā ir pilnīgs murgs! 10 valstis, kur labāk nedoties
10 visbiežāk sastopamie nakts murgi: psiholoģe atklāj, ko zemapziņa cenšas jums pateikt un kad patiešām jāsāk uztraukties
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana
Gaļu samaisa ar sīpolu un garšvielām. Pusi gaļas izveido kā bumbiņas, otru pusi kā kebabus, izveidojot garenus, desveidīgus kebabus, kurus caurdur ar garu koka iesmiņu.
Bumbiņas cep karstā pannā olīveļļā uz lielas liesmas 3 – 5 minūtes.
Kebabus cep uz grila vai cepeškrāsnī grila režīmā.

Svarīgi nepārcept!
Vislabāk garšo, ja gaļa vidū vēl ir sārta.
Kebabus un gaļas bumbiņas ēd kopā ar raita salātiem un/vai dzadziki mērci un rīsiem.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.