Foto-juefraphoto/Fotolia

Ķeizara pankūkas ar mandeļu miltiem 0

Sastāvdaļas
• 100 g mandeļu miltu
• 60 g kviešu miltu
• 4 olu dzeltenumi
• 4 saputoti olu baltumi
• 100 g kausēta sviesta
• 150–200 ml piena
• pūdercukurs
• sāls

Reklāma
Reklāma
TV24
Šoreiz “šefs” ir pielaidis kolosālu kļūdu. Vai Krievijas elite patiesībā gaida Putina nāvi? 41
RAKSTA REDAKTORS
“Šorīt viņi tur stāvēja vairāk nekā pusstundu, diskusijas bija skaļos toņos” – jautājam instruktoram, kuram no šoferiem šādā situācijā ir priekšroka 3
Veselam
8 veidi, kā bērnu izaudzināt par potenciālo psihoterapeita pacientu 18
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Olu dzeltenumus saputo ar pūdercukuru. Izkausē sviestu. Olu dzeltenumiem pievieno miltus, pienu, sviestu, ļauj uzbriest. Uzsilda cepeškrāsni. Saputotos olbaltumus iecilā mīklā. Cep cepeškrāsnī +190 °C 20–30 minūtes. Gatavās pankūkas pārkaisa ar pūdercukuru, ēd ar ābolu ievārījumu.