Foto-vk.com

Kēksiņi ar iebiezināto pienu 0

Sastāvdaļas – 2 glāzes miltu, 0,5 glāzes cukura, 200 g skābā krējuma, 200 g iebiezinātā piena ar cukuru, 2 olas, 1 tējkarote cepampulvera.

Reklāma
Reklāma
“Ko tālāk? Jāņi – šašlika svētki?” Soctīklos uzvirmo neapmierinātība par dzirdēto 18. novembra koncertā pie Brīvības pieminekļa
“Runa vairs nav par to, vai… bet gan – kad?” Noplūdušas sarunas detaļas no slēgtas konferences Viļņā
Kārtējais krievu drons pārkāpis NATO dalībvalsts gaisa telpu – debesīs pacelti reaktīvie iznīcinātāji
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Olas sakuļ ar cukuru, pievieno iebiezināto pienu un krējumu. Visu kārtīgi sakuļ.
Pievieno miltus un cepamo pulveri, visu sakuļ viendabīgā masā.
Formiņas iesmērē ar eļļu, tajās liek mīklu.
Cep 200 grādu karstā cepeškrāsnī apmēram 40 minūtes.
Gatavos kēksiņus var pārkaisīt ar pūdercukuru, rīvētu šokolādi vai rotāt pēc vēlmēm.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.