Foto: Anda Krauze

Kičari bez dārzeņiem 0

Sastāvdaļas – sauja sarkano lēcu, sauja Basmati rīsu, 1 ēd. k. Gī, 2 līdz 3 šķēlītes svaiga ingvera.

Reklāma
Reklāma
Zintniece atklāj: 5 biežākās pazīmes, ka miris tuvinieks cenšas sazināties ar jums
Kokteilis
Keitas Midltones izskats raisa bažas par viņas veselību: anonīmi avoti atklāj, cik viņa sver
Kokteilis
Īsti veiksminieki! Cilvēki, kas dzimuši šajos datumos, zina, kā viegli pārvērst savas vēlmes realitātē
Lasīt citas ziņas

Garšvielas. ½ tējkarote – maltu ķimeņu, fenheļa un kumīna (to visu saspaida piestiņā), ½ tējkarotes kurkumas, šķipsniņa asafoetīdas, himalaju rozā sāls pēc garšas. Dekorācijā – rukola vai citi zaļumi.

Pagatavošana.

Katliņā izkausē Gī un 10 līdz 20 sekundes apcep ķimenes, kuminu, ingveru un fenheli, pievieno rīsus un lēcas, kurkumu un asafoetīdu. Sautē 2 līdz 3 minūtes. Pielej vārošu ūdeni uz pusi vairāk un vāra uz lēnas uguns 15 minūtes. Pasniedz karstu ar Gī un svaigiem zaļumiem.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.