Foto-Valdis Semjonovs

Ķiploku parfē (saldējums) ar ogu mērci 0

Sastāvdaļas: (1 cilvēkam) 75 ml saldā krējuma, 1 tējk. cukura, ½ olas, ½ daiviņas ķiploka. 

Reklāma
Reklāma

 

Kā gatavot?

Krīze Krievijā saasinās: izlūkdienests brīdina — Putinu gaida vēl viens sāpīgs trieciens
Gadiem pārbaudītas vērtības: 5 sieviešu smaržas, kas nekad neizies no modes
Veselam
Ikdienā mēdz ēst vienveidīgi? 10 ieradumi, kas nemanāmi iznīcina jūsu zarnu darbību
Lasīt citas ziņas

Saputo olu ar cukuru un saldo krējumu ar cukuru. Apvieno, pieliek sablendētu ķiploku un vēlreiz saputo. Masu liek veidnē un ievieto saldētavā vismaz uz 4 stundām. Pasniedz ar sezonas ogu (ķirši, zemenes, mellenes, avenes) mērci, uzrīvē šokolādi. Rotā ar fizāli un piparmētrām.

 

Gatavoja “Ķiploku kroga” pavārs Valērijs Radionovs

 

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.