Ķiploku ziedkāti ar sezamu – lieliska piedeva pamatēdienam 0
Sastāvdaļas
• 400 g ķiploku ziedkātu
• 2 ēdamkarotes sezama sēklu
• 3 ēdamkarotes olīveļļas
• 2 ēdamkarotes sojas mērces
• šķipsna sāls
Reklāma
Reklāma
Daudzas šo nezina! 15 populārākās sieviešu kļūdas seksā
11
7 produkti, kurus nedrīkst otrreiz sildīt: tie var nodarīt būtisku kaitējumu veselībai
46
Kadirovam daudz nav atlicis – viņš mirst. Čečenijas līdera nāve var ievilkt Putinu jaunā karā
144
Pagatavošana.
Ziedkātus sagriež salmiņos, blanšē karstā ūdenī, strauji atdzesē un nosusina. Pēc tam cep uz nelielas uguns eļļā, līdz mīksti. Pārlej ar sojas mērci, uzliek vāku un nedaudz pasutina. Pasniedz ar grauzdētām sezama sēkliņām. Lieliska piedeva pamatēdienam.