Foto-onlyzoia/Shutterstock

Ķiploku ziedkāti ar sezamu – lieliska piedeva pamatēdienam 0

Sastāvdaļas
• 400 g ķiploku ziedkātu
• 2 ēdamkarotes sezama sēklu
• 3 ēdamkarotes olīveļļas
• 2 ēdamkarotes sojas mērces
• šķipsna sāls

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Kā atbrīvoties no ļaunās acs un atjaunot spēku: rituāli katrai zodiaka zīmei
Kokteilis
“Sist viņu vajag!?” Bijušais bokseris Mairis Briedis komentē savas emocijas saistībā ar Rosļikova ievēlēšanu 63
Kokteilis
Smadzeņu operācija, dzīve pēc šķiršanās no Rozītes un akmeņu maģija: vietējās zvaigznes atklāj dzīves noslēpumus 3
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Ziedkātus sagriež salmiņos, blanšē karstā ūdenī, strauji atdzesē un nosusina. Pēc tam cep uz nelielas uguns eļļā, līdz mīksti. Pārlej ar sojas mērci, uzliek vāku un nedaudz pasutina. Pasniedz ar grauzdētām sezama sēkliņām. Lieliska piedeva pamatēdienam.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.