Ķirbis, pildīts ar soju un tomātiem 0

Sastāvdaļas – 500 g spageti ķirbja, 100 g sojas maltās gaļas granulu, 1 tējkarote sojas gatavā garšvielu maisījuma (var iegādāties veikalos, kur pārdod soju),  400 g tomātu,  ½ – 1 tējkarote  sāls, 1 ēdamkarote olīveļļas.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Kas notiek Lietuvā? Aculiecinieks iemūžinājis uz dzelzceļa sliedēm reti redzamu ainu
“Visa sajūsma beigsies, kad tur notrieks pirmo gājēju…” Cilvēki publiski sāk vērtēt jaunāko Rīgas domes veikumu
Medijs par diktatora plāniem: Putinam citas izvēles nav, un tā ir realitāte, kas mums jāpieņem 81
Lasīt citas ziņas

Spageti ķirbi sagriež četrās daļās, izņem sēklas un liek uz 25 minūtēm tvaicēties. Tikmēr soju pārlej ar verdošu ūdeni, kam pievienots sojas gatavais maisījums. Atstāj uz 5 minūtēm ievilkties, tad nokāš. Tomātus sagriež mazos gabaliņos. Uz pannas uzkarsē eļļu, apcep tomātus, pievieno soju un visu pāris minūtes pasutina. Kad ķirbis gatavs, to pārlej ar sojas – tomātu maisījumu un liek galdā. Katram pašam ir tas prieks ar dakšiņu pagatavot sev spageti makaronus. Ļoti labi maigais ķirbis garšo kopā ar pikanto sojas gabaliņu mērci, jo gatavie sojas garšvielu maisījumi parasti ir ļoti pikanti un piparoti.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.