 
            Foto – Valdis Semjonovs
    Ķirbja krēms ar žāvētiem augļiem 0
Sastāvdaļas
300 g ķirbja
200 g saldā krējuma
1 ēdamkarote citrona sulas
70 g cukura
Žāvēti augļi
Vaniļas cukurs
Naža gals sarīvētas citrona miziņas
            Reklāma
            
                
                    
                
            
            Reklāma
        
    
                                                Nekad nekombinējiet medu ar šiem sešiem pārtikas produktiem: lūk, kāpēc!
                            
                            
                                                Dūmi, sprādzieni un panika: īsta elles nakts pašā Krievijas sirdī, Ukrainas uzbrukums paralizē elektrostaciju
                                    67
                            
                            
                                                Negaidīts Krievijas solis: kuģis, kas uzbruka Ukrainai, pārvietojās uz Baltijas jūru
                            
                            Pagatavošana.
Ķirbi nomizo, notvaicē, sablendē un atdzesē. Saldo krējumu saputo. Ķirbja masu sajauc ar saputoto saldo krējumu. Ja vēlas, pievieno rozīnes, žāvētas dzērvenes vai citus kaltētus augļus.
 
                 
                 
                
                                 
                
                             
                
                             
                
                                 
                
                                 
                
                             
                
                            


