Ķirbji ar saldo krējumu. Ķirbju ēdieni Ekovirtuvē.    22.01./2014 foto: Valdis Semjonovs/ Latvijas Avīze/
Ķirbji ar saldo krējumu. Ķirbju ēdieni Ekovirtuvē. 22.01./2014 foto: Valdis Semjonovs/ Latvijas Avīze/
Foto – Valdis Semjonovs

Ķirbja krēms ar žāvētiem augļiem 0

Sastāvdaļas
300 g ķirbja
200 g saldā krējuma
1 ēdamkarote citrona sulas
70 g cukura
Žāvēti augļi
Vaniļas cukurs
Naža gals sarīvētas citrona miziņas

Reklāma
Reklāma
Veselam
Neredzamās slepkavas: četri ikdienas ieradumi, kas nemanāmi bojā asinsvadus un palielina trombu attīstības risku
Kokteilis
Ja esi dzimis vienā no šiem trīs datumiem, tev uzlikts īpašs “zīmogs” no pagātnes
Trīs Krievijas iznīcinātāji ielidojuši Igaunijas teritorijā; igauņi pieprasa NATO 4. panta konsultācijas 121
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Ķirbi nomizo, notvaicē, sablendē un atdzesē. Saldo krējumu saputo. Ķirbja masu sajauc ar saputoto saldo krējumu. Ja vēlas, pievieno rozīnes, žāvētas dzērvenes vai citus kaltētus augļus.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.