Anda Krauze

Ķirbja pesto – garda uzkoda rudens vakaram 0

Ņemu 200 g cepeškrāsnī spožpapīrā izcepta un pēc tam rūpīgi nospiesta ķirbja, 30 g sviestā apceptu ķiploka daiviņu, 2 ēdamkarotes ķirbja eļļas, 100 g saulpuķu sēklu, 60 g blanšētu tomātu, 100 g biezpiena, 1 tējkaroti cukura, lieku virtuves procesorā un sakuļu viendabīgā masā.

Reklāma
Reklāma

 

 

Krimināls
Vai tiešām aizturēts “Straujupīte” satura veidotājs Edgars Aivars? Komentē Valsts policija
Spriedze pie robežas: Polija izsaka brīdinājumu Vācijai
Kokteilis
Šīs 4 zodiaka zīmes maijā būs īpaši izredzētas: laime jau ir ceļā
Lasīt citas ziņas

Plāni sagrieztu rupjmaizi ielieku formiņā un cepeškrāsnī apgrauzdēju. Ļauju tai atdzist, lai saglabātos izliektā forma. Servēju pesto ar rupjmaizi, pārkaisu ar maltiem pipariem, dekorēju ar rudens veltēm.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.