Anda Krauze

Ķirbja pesto – garda uzkoda rudens vakaram 0

Ņemu 200 g cepeškrāsnī spožpapīrā izcepta un pēc tam rūpīgi nospiesta ķirbja, 30 g sviestā apceptu ķiploka daiviņu, 2 ēdamkarotes ķirbja eļļas, 100 g saulpuķu sēklu, 60 g blanšētu tomātu, 100 g biezpiena, 1 tējkaroti cukura, lieku virtuves procesorā un sakuļu viendabīgā masā.

Reklāma
Reklāma

 

 

Veselam
Atpūta nav slinkums, tā ir atjaunošanās! 13 ieradumi, kas slepus paātrina novecošanos
Kokteilis
Cilvēkiem, kas dzimuši šajos četros datumos, piemīt īpaša spēja dziedināt citus 13
Vienas problēmas! Eksperts nosauc 9 luksusa klases automašīnas, kas noteikti nav savas cenas vērtas
Lasīt citas ziņas

Plāni sagrieztu rupjmaizi ielieku formiņā un cepeškrāsnī apgrauzdēju. Ļauju tai atdzist, lai saglabātos izliektā forma. Servēju pesto ar rupjmaizi, pārkaisu ar maltiem pipariem, dekorēju ar rudens veltēm.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.