Foto – Matīss Markovskis

Ķirbja salāti ar apelsīniem, dzērvenēm un linsēklām 0

Sastāvdaļas
* 0,5 kg ķirbja
* 2 ēdamkarotes medus
* apelsīns
* ēdamkarote linsēklu eļļas
* dzērvenes
* saulespuķu sēklas

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
Mēs tāpat vien nepadosimies! Ukraina sāk gatavoties sliktākajam scenārijam
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Lasīt citas ziņas

Ķirbi nomizo, sarīvē smalkās strēmelēs (līdzīgi kā burkānus korejiešu salātiem) un pievieno medu. Izspiež apelsīna sulu un pielej ķirbim. Visu aizdara ar linsēklu eļļu, kārtīgi sajauc, saspaida un atstāj uz piecām minūtēm, lai garšas savelkas. Pasniedzot uzbārsta dzērvenes un saulespuķu sēklas.

Var uzbārstīt sasmalcinātas linsēklas vai kaņepju sēklas, grauzdētas ķirbja sēklas. Ja izmanto ķirbju eļļu, rodas izteiktāka garša. Var iztikt vispār bez eļļas, pietiek ar ķirbja sulīgumu un apelsīna sulu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.