Salāti ar papriku. Foto – Anda Krauze

Ķirbja salāti ar papriku – tiem, kam nepatīk pasterizēt 0

Sastāvdaļas

• 2 kg ķirbja

• 1 kg paprikas

• 1 ķiploka galviņa

• 500 ml tomātu mērces

• 1 glāze cukura

• 1 glāze eļļas (rapšu, saulespuķu vai olīvu eļļa)

Reklāma
Reklāma

• ½ glāzes galda etiķa

• 2 ēdamkarotes sāls

• 2 ēdamkarotes cukura

Pagatavošana.

WSJ: Izraēla Irānā divu dienu laikā panāca to, ko Krievija 3 gados nespēja sasniegt Ukrainā
Kokteilis
Lauvas ir lepni, Dvīņi – aizmāršīgi: kā kura zodiaka zīme audzina savus bērnus
“Lai krievi sēž, skatās un trīc, šie ir ievadvārdi!” Ukraina strauji iegūst “muskuļu masu” ballistikā
Lasīt citas ziņas

Ķirbja mīkstumu un papriku sagriež nelielos gabaliņos, ķiplokus sasmalcina. Katlā ielej eļļu, liek dārzeņus, pievieno tomātu mērci, cukuru, sāli un sautē nepilnu stundu, kamēr paprika mīksta. Desmit minūtes pirms sautēšanas beigām pielej etiķi un vēl pavāra 5–10 minūtes. Karstu pilda burkās, nesterilizē.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.