Foto – Anda Krauze

Ķirbja un siera pudiņš ar pīlādžogām 0

Ķirbja un siera pudiņš ar pīlādžogām – vēl viena recepte, ko man iemācījis garšu pavēlnieks Ingmārs Ladigs.

Reklāma
Reklāma
RAKSTA REDAKTORS
Vācu policijas auto Latgalē satrauc iedzīvotājus – kas īsti notiek? 2
Receptes
Kuru zivi nedrīkst ēst kopā ar ādu: eksperts nosauc sugas un brīdina par sekām
“Oficiāli neviens neko neaizliedz.” Krievijā strauji izdziest viena no sievietes galvenajām pamattiesībām
Lasīt citas ziņas

Cepeškrāsnī izcepu ķirbi. Litrā piena novāru divus sīpolus, sešas krustnagliņas, divas lauru lapas, trīs smaržīgos piparus. Uz pannas 120 gramos sviesta sabrūninu 120 g miltu, iemaisu pienā. Sajaucu 70 g rīvmaizes ar 130 g mocarellas.

Ņemu 400 g izceptā ķirbja, pārleju ar 200 ml mērces, pievienoju siera un rīvmaizes masu, iemaisu trīs olu dzeltenumus, iecilāju saputotus baltumus. Lieku formiņās un cepu 20 minūtes 160 grādos.

CITI ŠOBRĪD LASA

Servējot dekorēju ar zaļumiem un pīlādžogām.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.