Foto – Shutterstock

Ķirbja viltības: kur likt izspaidas, biezumus 0

Gunta Tabore, žurnāla “36,6 °C” galvenās redaktores vietniece:  Katru rītu dzeru dārzeņu sulu, tas dod mundrumu. Taču paliek izspaidas, biezumi. Sāku taujāt, ko citi ar tām dara. Gudra bioloģe ieteica likt biezumus saldētavā, pēc tam izmantot zupā vai sautējumā. Gudra manikīre pastāstīja, ka izspaidas var izžāvēt, pēc tam samalt kafijas dzirnaviņās. Pulveri pa karotei pievieno, vārot putru vai gatavojot salātus. Var sajaukt kopā ar sāli – pirts skrubis gatavs.

Reklāma
Reklāma
“Šodien pārstāja pukstēt viņa sirds…” Mūžībā aizgājis Mārtiņš Lauva
Negaidīti atcelts Maestro koncerts… Raimonda Paula ģimene atklāj iemeslu
“Pretīga vieta, tualetes māja…” Cilvēki dalās viedoklī par garāko dzīvojamo ēku Latvijā un Baltijā
Lasīt citas ziņas

Nesen uzzināju, ka ķirbis lieliski papildina sautētus skābus kāpostus. Katlā iemetu divas saujas sagriezta ķirbja. Kad kāposti bija mīksti, ķirbis bija pazudis, izšķīdis, atstājot vien tīkamu toni un labu garšu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.