Ķirbju-kanēļa pankūkas. Aikāgaršo recepte 0

Riekstu ķirbi parasti izmanto zupām un sautējumiem, tostarp arī svaigām sulām, jo tas satur karotīnu un ir spēcīgs antioksidants.

Reklāma
Reklāma

 

 

Šī prece pazudīs no “Rimi” plauktiem! Tirdzniecības tīkls ievieš jaunu biznesa stratēģiju – kas vēl tiks izņemts no sortimenta?
Mājas
7 priekšmeti, ko saskaņā ar fen šui nevajadzētu turēt guļamistabā – tie var ietekmēt emocionālo labsajūtu
Pekina plāno pārņemt Putina impēriju? Eksperts atklāj, kāpēc diktators šoreiz ir patiesi nobijies
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana laiks: 30 min
Porcija: 4 cilvēkiem


Nepieciešams:

CITI ŠOBRĪD LASA

Riekstu ķirbis – 500 g
Olas – 2 gab.
Milti – 2 līdz 3 ēdamk.
Cukurs – 1 ēdamk.
Malts kanēlis – 1 ēdamk.
Apelsīni – 1 līdz 2 gab.
Sāls – 1 šķipsniņa
Eļļa cepšanai

Pagatavošana:

  • Ķirbi nomizo un sagriez šķēlītēs

  • Tad apcep cepeškrāsnī vai tvaicē nelielā ūdens daudzumā, līdz šķēlītes kļuvušas mīkstas

  • Pēc tam samal vai izberz caur sietu, pievieno olas, cukuru, kanēli un šķipsniņu sāls

  • Masai pierīvē apelsīna miziņu un pielej šī augļa sulu. Visu sajauc viendabīgā masā un pievieno miltus. Ja vēlies pankūku mīklu nedaudz šķidrāku, pielej mazliet piena, ūdens vai apelsīna sulas

  • Uz sakarsētas pannas nelielā eļļas daudzumā cep pankūciņas, līdz tās kļuvušas zeltaini brūnas

Aikāgaršo padoms:

Ja pievienosi mīklai vairāk piena, sulas vai ūdens, iegūsi gardas plānās pankūkas

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.