Foto-say7.info

Ķirbju kēksiņi ar riekstiem un auzu pārslām 0

Sastāvdaļas – 3 olas, 150 g sviesta, 150 g cukura, 200 g nomizota ķirbja, 100 g valriekstu, 100 g auzu pārslu, 2 tējkarotes cepamā pulvera, 100 – 150 g miltu.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

FOTO. “Sēnīte” pamazām atgūst savu spozmi – noņemta gadiem krātā sūnu kārta 22
Kokteilis
Cilvēki satraukušies par Ģirta Ķestera pēkšņajām pārmaiņām: aktieris sniedz atklātu komentāru
“Būs jādzīvo džemperos! Palīdziet mūsu energosistēmai!” Krievi savu panākuši
Lasīt citas ziņas

Ķirbi sarīvē uz rupjas rīves. Riekstus blenderī sasmalcina.

Mīkstu sviestu samaisa ar cukuru, pievieno olas un samaisa.

CITI ŠOBRĪD LASA

Masai pievieno rīvēto ķirbi, riekstus un auzu pārslas. Visu samaisa.

Pievieno miltus un cepamo pulveri, visu rūpīgi samaisa.

Mīklu pilda formiņās līdz pusei. Cep 180 grādu karstumā 20 – 25 minūtes.

Rotā pēc vēlmēm. Šoreiz kēksiņi pārlieti ar pirkto glazūru. Var pārliet ar kausētu šokolādi, pārkaisīt ar pūdercukuru utt.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.