Foto – Anda Krauze

Ķirbju–mannas zupa 0

Sastāvdaļas
• 150 g ķirbja
• 100 ml ūdens
• ēdamkarote mannas putraimu
• 40 ml saldā krējuma vai 80 ml piena
• cukurs
• sāls

Reklāma
Reklāma
Veselam
Kāpēc pāri šķiras pēc gadiem ilgas kopdzīves: 10 biežākie iemesli
Kokteilis
Cilvēki, kas dzimuši šajos 4 datumos, uz Zemes nav pirmo reizi
Putinam patiesībā ir vienalga, kam piederēs Donbasa; viņš no Ukrainas pieprasa vienu
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Ķirbi nomizo, sīki sagriež vai sarīvē skaidās, liek katlā, pārlej verdošu ūdeni un karsē, līdz mīksts. Mannu smalkā strūkliņā lej zupā un maisot karsē, līdz manna uzbriedusi. Tad zupai pievieno saldo krējumu (vai pienu), sāli un cukuru un uzvāra. Pasniedzot pievieno maizes grauzdiņus un ķirbja sēkliņas.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.